RT310RF - Red Flashing Light on the Receiver

RT310RF - Red Flashing Light on the Receiver

 RT310RF : Lumina roșie intermitentă pe receptor - Asociere (6.2.2) .


Descriere :


O lumină roșie intermitentă pe receptorul dvs. înseamnă că legătura de comunicație între termostatul dvs. și receptor a fost pierdută și dispozitivele dvs. necesită asociereYnostru Ttermostatul va fi în imposibilitatea de a controla centrala termică și încălzirea dvs. nu va funcționa. Pvă rugăm să urmați procedura de mai jos pentru a rezolva această problemă



Procedura de asociere :           Vă rugăm ensă vă asigurați că termostatul și receptorul sunt la o distanță mai mare de 1 metru în timpul acestui proces.






  1. Opriți centrala termică de la sursa principală de alimentare cel puțin 5 secunde înainte de a o reporni. Acest lucru este de obicei un comutator fuzibil lângă centrala dvs..





  1. On receptorul, setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


   




  1. Acum, comutați rapid comutatorul pornit / oprit în poziția OPRIT și apoi înapoi în poziția PORNIT, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.




  1. Cu termostatul la o distanță de peste un metru de receptor, trageți în jos capacul glisant de pe partea din față a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Asociere.




  1. Folosind o clipsă, ac sau similar, apăsați și țineți apăsat butonul Test / Paerisire până când vedeți afișat SY9.




  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asocieze, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșie solidă.




  1. Apăsați și țineți apăsat butonul de testare/asociere de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.



  1. Dispozitivele dvs. ar trebui să fie acum asociate și le puteți testa astfel.




  1. Pentru a testa procesul de asociere și pentru a vă asigura că aveți o legătură de comunicare clară și neobstrucționată între termostatul și receptorul dvs., apăsați butonul Test / Asociere o dată și va fi afișat „TE9”.




  1. Dacă aveți o bună legătură între dispozitivele dvs., ambele lumini de pe receptor vor clipește. Dacă se sting ambele, atunci fie ceva blochează comunicarea cum ar fi un perete gros, frigider sau dulap etc. sau procesul dvs. de asociere a fost nereușit. Apropiați termostatul de receptor și încercați din nou.




  1. Alternativ, pentru atesta fizic dispozitivele funcționează ridică temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și boilerul tău ar trebui să înceapă să funcționeze, .




                                                      ___________________________

    • Related Articles

    • RT310RF - Receiver Controls

      RT310RF Receptor : Controalele Receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la centrala dvs. termică, pompa și supapele de control, receptorul controlează încălzirea ...
    • RT310RF & RT310TX - Pairing with the RXRT510 Receiver

      RT310RF : Conectarea cu receptorul RXRT510 (1.5.1) . Descriere : Conectarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul tău și receptor. Dacă termostatul tău nu reușește să controleze boilerul tău, atunci probabil dispozitivele tale au ...
    • RT310RF - Installation of the Receiver

      RT310RF : Instalarea Receptorului RXRT510 (1.3.1) . Notă : Acest accesoriu trebuie instalat de o persoană competentă, iar instalarea trebuie să respecte orientările prevăzute în Regulamentele de Instalații Electrice IEE în vigoare și Regulamentele de ...
    • RT310RF - Sincronizarea cu receptorul RXRT510

      RT310RF : Sincronizarea cu Receptorul RXRT510 (2.1.1) . Descriere : Sincronizarea stabilește o legătură de comunicare între termostat și receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze centrala termică, atunci probabil dispozitivele dvs. ...
    • RT310RF - Testing the RF Transmissions

      RT310RF : Testarea Transmisiunilor RF (1.5.2) . Descriere : Este important să amplasați atât receptorul cât și termostatul în locuri unde semnalul RF (Radio Frecvență) nu poate fi întrerupt. Distanța de recepție între termostat și receptor este de ...