RT310RF - Sincronizarea cu receptorul RXRT510

RT310RF - Sincronizarea cu receptorul RXRT510



 RT310RF : Sincronizarea cu Receptorul RXRT510  (2.1.1) .


Descriere :


Sincronizarea stabilește o legătură de comunicare între termostat și receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze centrala termică, atunci probabil dispozitivele dvs. trebuie sincronizate. Dacă utilizați pachetul RT310RF, sincronizarea între termostat și receptor este deja făcută. Dacă ați cumpărat RT310TX și RXRT510 separat, atunci vă rugăm să urmați procedura de mai jos:



Procedura de sicronizare :           Vă rugăm să vă asigurați că Termostatul și Receptorul sunt la o distanță mai mare de 1 metru în timpul acestui proces.





  1. Opriți centrala termică de la sursa principală de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a o reporni.




  1. Asigurati-va ca butoanele receptorului sunt pe pozițiile ON și AUTO.


   




  1. Apoi comutați pe pozitia OFF și repede înapoi pe pozitia ON, LED-ul va lumina rosu intermitent, confirmand intrarea in modul de sincronizare.




  1. Cu termostatul la o distanță de peste un metru de receptor, trageți în jos capacul glisant din partea din față a termostatului pentru a descoperi butonul Test / Pairing.




  1. Folosind o agrafa de hartie, un ac sau ceva similar, țineți apăsat butonul Test / Pairing până când vedeți afișat SY9.




  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se sincronizeze, iar LED-ul receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșu permanent.




  1. Tineți apăsat butonul de PAIRING de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.



  1. Dispozitivele ar trebui acum să fie sincronizate și le puteți testa.




  1. Apasati TEST/PAIRING pentru a verifica sincronizarea cu receptorul, pe ecran va aparea afisat afișat 'TE9'.




  1. Dacă aveți o conexiune bună între dispozitive, ambele LED-uri de pe receptor vor clipi. Dacă ambele se sting, atunci fie ceva blochează comunicarea (un perete gros, frigider sau dulap cu dosare etc.), fie procesul de sincronizare a esuat. In acest caz, mutati termostatul mai aproape de receptor și încercati din nou.




  1. În mod alternativ, pentru a testa fizic dacă dispozitivele funcționează, mariti temperatura de pe termostat, receptorul ar trebui să facă clic, se va aprinde LED-ul verdeo lumină verde ar trebui să pornească centrala termică.


                            

                                                         ___________________________







    • Related Articles

    • RT310RF & RT310TX - Pairing with the RXRT510 Receiver

      RT310RF : Conectarea cu receptorul RXRT510 (1.5.1) . Descriere : Conectarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul tău și receptor. Dacă termostatul tău nu reușește să controleze boilerul tău, atunci probabil dispozitivele tale au ...
    • RT310RF - Receiver Controls

      RT310RF Receptor : Controalele Receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la centrala dvs. termică, pompa și supapele de control, receptorul controlează încălzirea ...
    • RT310RF - Red Flashing Light on the Receiver

      RT310RF : Lumina roșie intermitentă pe receptor - Asociere (6.2.2) . Descriere : O lumină roșie intermitentă pe receptorul dvs. înseamnă că legătura de comunicație între termostatul dvs. și receptor a fost pierdută și dispozitivele dvs. necesită ...
    • RT310RF - Installation of the Receiver

      RT310RF : Instalarea Receptorului RXRT510 (1.3.1) . Notă : Acest accesoriu trebuie instalat de o persoană competentă, iar instalarea trebuie să respecte orientările prevăzute în Regulamentele de Instalații Electrice IEE în vigoare și Regulamentele de ...
    • RT310RF - Testing the RF Transmissions

      RT310RF : Testarea Transmisiunilor RF (1.5.2) . Descriere : Este important să amplasați atât receptorul cât și termostatul în locuri unde semnalul RF (Radio Frecvență) nu poate fi întrerupt. Distanța de recepție între termostat și receptor este de ...