RT520RF - Pairing with the RXRT520 Receiver

RT520RF - Pairing with the RXRT520 Receiver

 RT5 2 0RF :  Cuplarea cu receptorul RXRT5 2 0  ( 2 . 1 . 1 ) .


Descriere :

Cuplarea stabilește o legătură de comunicație între termostatul dvs. și receptor. Dacă termostatul nu reușește să controleze centrala termică, atunci probabil dispozitivele dvs. trebuie cuplate.



Procedura de cuplare :          Asigurați-vă că termostatul și receptorul sunt la o distanță mai mare de 1 metru în timpul acestui proces.




        


  1. Opriți centrala termică de la sursa principală de alimentare,  aceasta este de obicei un întrerupător siguranță lângă centrală.


Notă: Asigurați-vă că luminile de pe receptor s-au stins.

Group Shape To Image


  1. Pe receptor, setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


          


  1. Porniți centrala termică din nou la sursa principală de alimentare.


Atât lumina roșie, cât și cea verde de pe receptor vor clipi de câteva ori.

    

         Graphical user interface, text, applicationDescription automatically generated

  1. Acum pe receptorul dvs., comutați rapid comutatorul On/Off OFF și apoi ON.

Lumina roșie superioară de pe receptor ar trebui să clipească acum.  


Dacă lumina roșie nu clipește, vă rugăm să repetați această etapă.



  1. Apăsați unul dintre butoane pentru a ‘trezi’ termostatul. Ecranul va fi iluminat.


  1. Apăsați butonul COG  (primul buton din stânga) - SCHEDULE va fi afișat.



  1. Folosiți butoanele săgeată , derulați până când este afișat PAIRING,  și apăsați pe tasta de confirmare pentru a intra în setări.



  1. Folosiți butoanele săgeată  din nou, derulați până când este afișat PAIR,  și apăsați pe tasta de confirmare pentru a intra



  1. PAIRING va fi afișat din nou cu un cronometru de zece minute pe ecran și un mic simbol WiFi care clipește în partea dreaptă a ecranului. 

Termostatul dvs. încearcă acum să se cupleze cu receptorul.


  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se cupleze, iar lumina de la receptorul de sus ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșie solidă.



  1. Odată ce dispozitivele s-au cuplat cu succes, afișajul va reveni automat la ecranul cu timpul și temperatura.




  1. Pentru a testa dacă procesul de cuplare a funcționat, creșteți temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, astfel încât termostatul dvs. să "ceară căldură" afișând o iconiță de flacără, așa cum este arătat în imagine.


  1. Receptorul ar trebui să facă clic pe măsură ce releul se activează.  LED-ul verde de jos ar trebui să se aprindă și centrala termică ar trebui să înceapă să funcționeze.

Dacă receptorul dvs. nu are un LED verde, repetați procesul de cuplare.



Dacă termostatul dvs. cere căldură (iconiță de flacără pe ecran) și receptorul dvs. a aprins LED-ul verde, dar centrala termică nu a pornit, atunci va trebui să apelați la ajutorul unui inginer termic, deoarece problema pare să fie legată de un alt dispozitiv din sistemul dvs. (de exemplu, o supapă de control sau o defecțiune la cablaj etc.).


             _____
    • Related Articles

    • RT520RF - Pairing with the RXRT520 Receiver

      RT520RF : Cuplarea cu receptorul RXRT520 (2.1.1) . Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicație între termostatul dvs. și receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze cazanul dvs., atunci probabil dispozitivele dvs. au ...
    • RT520RF Receiver Controls

      RXRT520: Controlere Receptor (1.3.3) . Descriere : Termostatul dvs. comunică fără fir cu Receptorul RXRT520. Este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la centrala dvs., pompa și supapele de control, receptorul ...
    • Installation of the RXRT520 Receiver

      RT520RF: Instalarea receptorului RXRT520 (1.3.1) . Notă : Acest accesoriu trebuie montat de o persoană competentă, iar instalarea trebuie să respecte îndrumările prevăzute în Regulamentele Actuale de Instalații Electrice (IEE) și Regulamentele ...
    • RT520RF - Technical Information Page

      RT520RF : Informații Tehnice (6.1.1) . Termostat : Receptor : __________________________
    • RT520RF - What's in the Box

      RT520RF: Ce este în cutie (1.1.1) . Termostat : Termostatul de cameră RT520RF comută pur și simplu sistemul de încălzire pornit și oprit după cum este necesar. Funcționează prin detectarea temperaturii aerului, pornind încălzirea când temperatura ...