UG600 - Q & A Section

UG600 - Q & A Section


 UG600 :   Întrebări frecvente  (6.1.1) . 


Descriere :     

Această secțiune își propune să ofere răspunsuri rapide la orice întrebare pe care o puteți avea și să vă îndrume către documentul relevant în cazul în care este necesară mai multă informație.

 

Aplicația mea nu găsește Gateway-ul și Numărul Serial al Gateway-ului nu se populează ?

Apăsați butonul de pe partea de sus a gateway-ului o dată astfel încât să clipească verde, apoi în aplicația dvs. Smart Home  în Echipamente, Gateway-uri, apăsați "Căutare gateway" imediat.                    

(Consultați:   Doc. )


Fereastra de înregistrare de 2 minute a expirat ?

Apăsați butonul de pe partea de sus a gateway-ului o dată. LED-ul ar trebui să revină la albastru solid. Apoi, faceți clic pe "Căutare gateway" urmat de clic pe "Activare gateway" pentru a finaliza procesul (Consultați:   Doc. )



Ce culoare ar trebui să aibă LED-ul de pe gateway-ul meu ?  

Gateway-ul dvs. va fi albastru solid dacă este cuplat corect.                                                             

(Consultați:   Doc. )


Pot să opresc LED-ul Gateway-ului ?

Da. Deschideți aplicația Smart Home, apoi apăsați butonul MENIU. Apoi apăsați Echipamente, urmat de Gateway-uri. Aici puteți schimba acum setarea LED-ului între 'Întotdeauna pornit' și 'Oprit când este inactiv'’.          

(Consultați:   Doc. )


De ce nu este iluminat LED-ul Gateway-ului meu ?

În primul rând, verificați că conexiunea dvs. de alimentare este introdusă complet în gateway. Dacă LED-ul este încă stins, verificați setările dvs. de LED Gateway.                                                                          
(Consultați:   Doc. )


De ce este LED-ul Gateway-ului meu permanent verde. ?

Dacă aveți un LED verde permanent pe Gateway-ul dvs., atunci ați pierdut conexiunea la internet. Verificați cablul dvs. Ethernet și faptul că routerul dvs. de internet sau WiFi-ul funcționează.    

 (Consultați:   Doc. )


LED-ul Gateway-ului meu  clipește verde ?

Apăsați pur și simplu butonul gateway-ului o dată pentru a reveni la modul normal. LED-ul ar trebui să devină albastru.

 (A se vedea: Doc.)


Câte dispozitive pot conecta la Gateway-ul UG600 ?

Puteți conecta până la 240 de dispozitive la gateway-ul UG600.                                                 

(A se vedea: Doc.)


Cum să resetez la setările din fabrică Gateway-ul UG600 ?

Apăsați și mențineți apăsat butonul de pe partea de sus a Gateway-ului pentru mai mult de 10 secunde până când LED-ul devine galben, apoi eliberați. Gateway-ul dvs. va reporni și LED-ul va trece printr-o secvență de  Verde, Roșu, Verde și în cele din urmă la modul său normal de culoare Albastru.                                                

 (A se vedea: Doc.)


                                                       ___________________________


    • Related Articles

    • TRV10RFM - Q & A Section

      TRV10RFM : Întrebări & Răspunsuri (6.1.1) . Descriere : Această secțiune își propune să ofere răspunsuri rapide la orice întrebare pe care o puteți avea și să vă redirecționeze către documentul relevant dacă este nevoie de mai multe informații. Ce ...
    • SW600 - Q & A Section Web

      SW600 : Întrebări frecvente (6.1.1) . Descriere : Această secțiune își propune să ofere răspunsuri rapide la orice întrebări ai putea avea și să te îndrume către documentul relevant dacă este necesar mai multă informație. Ce tip de baterii ar trebui ...
    • FC600 - Fancoil Thermostat

      FC600 este un controler de temperatură multifuncțional inovator de la SALUS. FC600 poate controla atât unitățile ventilator-convectoare, cât și gestiona temperatura în proprietatea dvs. FC600 este potrivit pentru utilizare cu orice combinație a ...
    • KL04RF - Manuals and Spec Sheet

      Dacă 8 zone sunt insuficiente, KL04RF poate fi folosit pentru a extinde KL08RF pentru a controla până la 12 zone. Necesită propria sursă de alimentare de 230V.
    • ECM600 - Smart Electric Monitor

      Monitoarele electrice măsoară și înregistrează consumul de electricitate pentru a ajuta la completarea înțelegerii utilizatorului cu privire la utilizarea energiei sale pe baza circuitului cu circuit. Această informație poate fi utilă pentru cei care ...