Setting Program Schedules on the Thermostat

Setting Program Schedules on the Thermostat

iT500 : Setarea programelor pe termostat  (4.3.1)  

        

Taste / Butoane necesare :         Rotită/Configurări       Bifă/Confirmare     Săgeți       



Descriere :Programul termostatului iT500 poate fi setat de la distanță pe dispozitiv în cazul în care utilizatorul nu are acces la internet. 



Tipuri de programe :   

Sistemul iT500 are trei metode diferite în care se pot seta programele. 


Toate :                          Această opțiune este afișată pe termostat ca ‘1234567’ si vă permite să definiți un set de ore și temperaturi pentru un program care va rula întreaga săptămână. Va efectua aceeași rutină de programare în fiecare zi a săptămânii.



5/2 :                        Această opțiune este afișată pe termostat ca ‘12345’ inițial și apoi odată ce acest program a fost setat, apăsând din nou butonul Rotită vă va duce să setați programul pentru weekend. ‘67’. Această opțiune definește două seturi de programe. Un set de ore și temperaturi va fi folosit pentru perioada săptămânii (de luni până vineri) și un alt set separat care va fi folosit doar în weekend, de acolo si denumirea de 5 / 2. 



Individual :              Această opțiune este afișată pe termostat ca ‘1’ pentru luni. Apăsând tasta Rotită vă va trece prin zile până la 2 (marți), 3 (miercuri), etc. Această opțiune vă permite să definiți un program pentru fiecare zi a săptămânii în mod individual, astfel încât să puteți avea încălzirea pornită la diferite ore și la temperaturi diferite în fiecare zi.


Procedura termostatului :


  1. Mențineți apăsată tasta Rotită   timp de 5 secunde.  Zonele de încălzire și formatul actual al programului vor clipi .




  1. Apăsați tasta Bifă  .  Casa 1 (Zonă 1) va clipi acum. Dacă doriți să setați programul pentru Zona 2 (în funcție de configurația sistemului dvs.) sau pentru Apa Caldă, apăsați din nou tasta cu Rotită   pentru a confirma Zona pe care doriți să o programați.                        Apăsați bifa   pentru a confirma .


Notă:  Dacă sistemul dvs. este configurat doar pentru o singură zonă de încălzire, atunci acea zonă va fi selectată automat.




  1. Metoda actuală de program va clipi acum.             Apăsați tasta cu rotită    pentru a comuta între diferitele opțiuni de programare. (Toate, 5/2 și Individual). Apăsați bifa   pentru a confirma selecția programului. 

Numărul din caseta albă de sub Ora arată numărul programului pe care îl setați în prezent.



  1. 'Ora' va clipi acum. Folosiți săgețile în sus și în jos     pentru a selecta 'ora' pentru primul punct de setare.             Apăsați tasta de bifa    pentru a confirma.


  1. 'Minutele' vor clipi acum.  Folosiți săgețile în sus și în jos   pentru a selecta 'minutele' (acestea sunt în intervale de 10 minute). Apăsați tasta de bifa   pentru a confirma.


  1. Temperatura va clipi acum. 

Folosiți săgețile în sus și în jos   pentru a seta temperatura dorită pentru acel punct de setare. Apăsați tasta Bifa   pentru a confirma. 


  1. Setarea pentru Programul 1 este acum completă. Termostatul trece acum la Programul 2 din 6, așa cum apare indicat pe ecran. 



Repetați acum pașii de la 4 până la 6 pentru celelalte puncte de setare din tipul de program ales. 



                                  ________________________


    • Related Articles

    • iT500 - Program Schedules on the App

      iT500 : Setarea Programelor pe Aplicație (4. 3 . 2 ) Descriere : Program termostatului iT500 pot fi programate și controlate de pe Aplicație. Tipuri de Programe : Sistemul iT500 are trei metode diferite în care puteți programa programe. Toate : Prima ...
    • IT500 - Programs Schedules Explained

      iT500 : Explicația Programelor de Programare ( 4 . 1 . 1 ) . Descriere : Programele de programare vă permit să specificați momentele zilei în care doriți ca încălzirea să fie pornită și la ce temperatură doriți să mențineți casa. Sistemul iT500 vine ...
    • IT500 - Default Programs Schedules

      iT500: Programe implicite predefinite (4.2.1) . Descriere: iT500 vine cu unele programe predefinite, 6 intervale de program, pe care le puteți utiliza. Acestea sunt în formatul 5 - 2 însemnând un set de programe pentru zilele lucrătoare ( ...
    • iT500 - Heating Operating Modes Thermostat

      iT500: Moduri de operare pentru încălzire pe termostat (3.1.1). Taste / Buton necesare: Cog/Setări Confirmare/Ticăire Săgeți Descriere : Funcția de încălzire de pe termostatul dumneavoastră are trei moduri de operare diferite. Acestea sunt Auto, ...
    • iT500 - Manual Mode on the Thermostat

      iT500: Modul manual pe termostat (5. 6. 1) . Taste / Buton necesare: Roată/Setări Bifă/Confirmare Săgeți Descriere: În Modul manual, termostatul dvs. nu va rula niciun program de programe, ci vă permite să setați temperatura camerei dorită manual. ...