RT520RF - Setting Program Schedules

RT520RF - Setting Program Schedules

 RT520RF: Setarea Programelor Orare(4.3.1).


Acest termostat are disponibile 6 Programe de Setare a Punctelor de Setare pentru fiecare zi și 3 Moduri de Programare diferite.


Un Punct de Setare reprezintă pur și simplu o temperatură dorită la o anumită oră din zi. Puteți alege până la 6 temperaturi de setare diferite pe parcursul zilei. De exemplu, dacă doriți să fie 20 de grade între ora 6 dimineața și 8 dimineața, iar apoi la ora 8 doriți să scadă la 15 grade, va trebui să setați Programul 1 la ora 6 dimineața cu o temperatură de 20 de grade, Programul 2 trebuie apoi să fie setat la ora 8 dimineața și 15 grade.


Dacă nu doriți ca încălzirea să se activeze într-un anumit moment, trebuie să setați temperatura punctului de setare la o valoare scăzută. De exemplu, noaptea s-ar putea să doriți ca încălzirea să rămână 'OPRITĂ', așa că va trebui să setați ultimul punct de setare al zilei la o temperatură de, de exemplu, 10 grade Celsius. Acest lucru va permite încălzirii să se activeze doar dacă temperatura camerei scade sub 10 grade.


Există trei moduri de programare. Unul care vă permite să setați programe diferite pentru fiecare zi a săptămânii, cunoscut sub numele de 'Individual'. Un altul vă permite să setați un program care se aplică în zilele lucrătoare și un alt program care se aplică în weekend, cunoscut sub numele de '5 2'. În cele din urmă, ultimul mod vă permite să setați un program care se aplică pentru toate cele 7 zile ale săptămânii, cunoscut sub numele de 'TOATE'. Pentru a seta programul orar, vă rugăm să urmați această procedură.


Notă:   

În timp ce urmați această procedură, dacă nu se apasă niciun buton pe termostat aproximativ zece secunde, acesta va reveni la ecranul său principal, iar va trebui să începeți procedura din nou.



  1. Apăsați unul dintre butoane pentru a 'trezi' termostatul.

Ecranul se va ilumina.



  1. Apăsați butonul COG  (primul buton de la stânga) - va fi afișat 'PROGRAM'.


Apăsați butonul TICK pentru a intra în Programarea Orară.


  1. Modul de programare curent va fi acum afișat pe ecran. Utilizând butoanele săgeată, selectați modulul de programare dorit, Individual, 5-2 sau TOATE.

În acest exemplu vom folosi modulul de programare 5-2, și vom începe prin selectarea programului pentru zilele lucrătoare.

Apăsați butonul Tick pentru a confirma alegerea dvs.


  1. Acum veți vedea 'PROG' și un număr de Program 1 în colțul din stânga jos al ecranului. Acesta este primul program de setare a punctelor de setare al zilei.Prima programare a punctului de setare al zilei.Ora va clipeși.

Utilizând săgețile sus și jos, selectați ora dorită, confirmați apăsând butonul Tick..


  1. Minutele vor clipeși acum pentru a vă arăta că setați acest parametru. 

Selectați minutele dorite cu butoanele săgeată și apoi apăsați butonul Tickpentru a confirma.


  1. Odată ce ora a fost setată pentru primul punct de setare, trebuie să selectați temperatura dorită pentru acea oră. Temperatura va clipeși pe ecran. 

Utilizați butoanele săgeată pentru a seta temperatura primului punct de setare al zilei, de exemplu 20 de grade pentru a porni încălzirea dimineața. Apăsați butonul Tick pentru a confirma.

  1. Ecranul va afișa acum Prog. 2 în colțul din stânga jos, acesta este al 2-lea program de setare a punctului de setare al zilei.  Utilizând butoanele săgeată  și butonul Tick pentru a confirma fiecare selecție, setați ora și temperatura pentru al doilea punct de setare. (Rețineți, dacă nu doriți ca încălzirea să se activeze deloc pentru o perioadă de timp, va trebui să utilizați o temperatură scăzută, de exemplu 10 grade).


  1. S-ar putea să aveți nevoie ca încălzirea să se activeze pentru câteva ore la prânz, așa că va trebui să setați al treilea program la 20 de grade, de exemplu, pentru a ridica temperatura la un nivel mai confortabil.

Utilizați butoanele săgeată  și butonul Tick pentru a confirma.



  1. Dacă nu veți fi acasă până seara, va trebui să setați programul 4 înapoi la un nivel mai scăzut care nu va menține încălzirea pornită, de exemplu, 14 grade. Selectați cu butoanele săgeată și confirmați cu butonul Tick.

        


  1. Continuați să utilizați butoanele săgeată  și butonul Tick, acum alegeți ora și temperatura de setare dorite pentru programul 5. Acesta poate fi temperatura pentru când vă întoarceți acasă seara, așa că va trebui să setați un nivel confortabil, de exemplu, 21 de grade.



  1. Probabil nu doriți ca încălzirea să fie pornită toată noaptea, setați programul 6 pentru sfârșitul serii cu o temperatură confortabilă pentru a dormi peste noapte, de exemplu, 14 grade sau cu o temperatură scăzută pentru a împiedica pornirea acesteia deloc, de exemplu, 10 grade. Apăsați butonul Tick pentru a confirma.


Sâmbătă și duminică vor fi acum afișate pe ecran cu programul 1 în colțul din stânga jos, indicând că acum veți seta programele pentru weekend.


  1. Deoarece este mai probabil să fiți acasă în weekend, s-ar putea să doriți să setați un program simplificat care pur și simplu aduce încălzirea la un nivel confortabil pe parcursul întregii zile și scade la o temperatură mai scăzută noaptea. Pentru a face acest lucru, puteți folosi butoanele săgeată și butonul Tick pentru a seta programul 1 pentru a ridica încălzirea dimineața la, de exemplu, ora 6 la o temperatură de setare de 21 de grade.


  1. Pentru a menține această temperatură pe parcursul zilei, pur și simplu setați programele 2, 3, 4 și 5 la 21 grade. Orele folosite pot fi orice în timpul zilei, de exemplu la fiecare 2 ore. Utilizați săgețile și butonul Tick pentru a selecta punctul de setare.


  1. Alternativ, pentru programele 2 până la 5, utilizați butonul săgeată sus IconDescription automatically generatedpână când ecranul se umple cu liniuțe pentru Timp și Temperatură.

Apăsați butonul Tick pentru a confirma acea selecție, eliminând efectiv acel punct de setare al programului.


  1. Dacă punctul de setare al programului conține deja liniuțe și doriți să setați un timp și o temperatură de setare, pur și simplu utilizați butonul săgeată jos IconDescription automatically generatedși timpul și temperaturile vor apărea din nou. Puteți apoi selecta opțiunile dorite și apăsați butonul Tick .  


  1. Ultimul punct de setare al programului de weekend, numărul 6, trebuie setat la ora la care doriți ca temperatura să scadă pentru noapte, de exemplu, ora 22 și cu o temperatură de setare de, să zicem, 14 grade. Din nou, utilizați butoanele săgeată și butonul Tick pentru a confirma.



  1. Acum că toate punctele de setare ale programului au fost programate, termostatul dvs. se va întoarce la ecranul său normal de temperatură de operare.



Aceasta concluzionează procedura de programare a Termostatului Seriei RT520.


          _____

    • Related Articles

    • RT520RF - Default Program Schedules

      RT520RF: Programele implicite(4.2.1). Luni până Vineri Numărul Programului Ora Temperatura Setată 1 06:00 18 2 08:00 18 3 14:00 18 4 16:00 21 5 18:00 21 6 22:00 18 Sâmbătă și Duminică Numărul Programului Ora Temperatura Setată 1 06:00 21 2 08:00 21 3 ...
    • RT520 - Programs Schedules Explained

      Seria RT5 2 0 : Programe Orare Explicate( 4 . 1 . 1 ) . Descriere : Programele orare vă permit să specificați în ce momente ale zilei doriți să porniți încălzirea și la ce temperatură doriți să mențineți casa. Termostatul din Seria RT5 2 0 vine cu ...
    • RT520RF - Setting TPI Control Algorithm

      RT520RF: Setarea algoritmului de control TPI (5.15.1) . Butoane utilizate: Meniu , Săgeți și Bifă . Descriere : Controalele moderne sunt concepute pentru a vă asigura cea mai bună eficiență energetică posibilă a sistemului dvs. de încălzire. TPI ...
    • RT520RF - Setting the Time & Date

      RT520RF : Setarea orei și datei (5.2.1) . Butoane folosite : Meniu , Săgeți și Select. Descriere : Urmați procedura următoare pentru a seta data și ora pe termostatul dvs. din seria RT520. Procedură : Apăsați unul dintre butoane pentru a 'trezi' ...
    • RT520RF - Setting the Span Control Algorithm

      RT520RF: Setarea algoritmului de control sau modificarea SPAN (5.15.1) . Butoane utilizate: Meniu , Săgeți și Select . Descriere : Spanul este diferența de temperatură, între care termostatul funcționează și menține temperatura setată necesară. De ...