RT520RF - Landlord Settings

RT520RF - Landlord Settings

 RT5 2 0RF: Setări pentru Proprietar( 5 . 1 2 .1).

  

                  


         Butoane Folosite: Meniu  , SăgețiGroup Shape To Image și Confirmare.

  


Descriere:


Există 3 setări protejate cu cod PIN disponibile pe termostatul RT520RF. Acestea sunt Modul de Serviciu, Setările de Temperatură Minimă și Maximă și Controlul Manual al Modului Receptorului.


Modul de Serviciu – Aceasta este o funcție care permite proprietarului să seteze un reminder de service pe termostat pentru a avertiza chiriașul când cazanul trebuie să fie supus unui service anual. Atunci când această funcție este activată și cazanul dvs. necesită service, numărul de telefon al proprietarului va defila pe ecran și va fi afișat un simbol pentru unelte.


MAX_MIN – Aceasta este setarea care restricționează temperaturile maxime și minime pe care un chiriaș le poate selecta pe termostatul lor. Acest lucru este adesea folosit pentru a controla costurile de încălzire.


Control Manual al Modului Receptorului – Această funcție este folosită pentru a dezactiva comutatorul Modului Manual de pe receptorul cazanului. Astfel, chiriașul nu poate anula programele setate pe termostat de către proprietar.



  Procedură:

  1. Apăsați unul dintre butoane pentru a ‘trezi’ termostatul.


Ecranul se va ilumina.


  1. Apăsați butonul COG  (primul buton de la stânga) pentru a afișa SCHEDULE.


  1. Folosind butoanele cu săgeți, derulați până când LANDLORD este afișat.  

Apăsați butonul TICK pentru a intra în setare.


  1. Cuvântul PIN va fi afișat pe ecran cu patru zerouri sub el. Prima zero va clipește, semn că puteți începe să introduceți codul PIN.

Folosind butoanele cu săgeți introduceți codul PIN, apăsând butonul Tickpentru a confirma fiecare cifră.


Notă: Prima introducere a codului PIN este și setarea unui NOU COD PIN care trebuie introdus de fiecare dată pentru a accesa setările LANDLORD.
Vă rugăm să vă amintiți să notați codul PIN pentru a putea folosi setările pentru proprietar mai târziu.


  1. Odată ce Codul PIN a fost introdus cu succes, SERVICIU va fi afișat pe ecran.

Apăsați butonul Tickpentru a intra în setare.

  1. Folosind butoanele cu săgeți, selectați ON pentru a configura Funcția de Avertizare de Service sau OFF pentru a dezactiva un avertisment curent.

Apoi apăsați butonul Tickpentru a confirma.


  1. Folosind butoanele cu săgeți, selectați data scadenței pentru service-ul cazanului, de la 31 la 365 de zile, apoi apăsați Tickpentru a confirma.


  1. Folosind butoanele cu săgeți, selectați perioada de avertizare pentru care doriți să fie afișat reminderul, de la 14 la 31 de zile.

Apăsați Tickpentru a confirma alegerea.


  1. Folosind butoanele cu săgeți, selectați 'blocați temperatura' și apăsați butonul Tickpentru a confirma.



Notă:  Odată ce Modul de Serviciu devine activ, dispozitivul va bloca temperatura setată de instalator sau proprietar. Pentru a debloca acest dispozitiv, proprietarul trebuie contactat și cazanul trebuie supus service-ului.


  1. Acum va fi afișat Telefonul pe ecran.

Apăsați butonul Tickpentru a intra în setare și a introduce numărul dvs. de telefon.

  1. Folosind butoanele cu săgețiintroduceți numărul de telefon pe care doriți să îl afișați și confirmați fiecare cifră cu butonul Tick.



Avertismentul de Service a fost setat acum. Următorii pași vor seta restricțiile privind Temperaturile Minimă și Maximă care pot fi folosite de către chiriaș.


  1. SERVICIUL va fi afișat din nou pe ecran.

Folosind butoanele cu săgeți derulați până la MAX_MIN și apăsați butonul Tick pentru a intra în setări.


  1. MAX va fi acum afișat pe ecran cu o Temperatură care clipește sub el.

Folosind butoanele cu săgeți, selectați Temperatura Maximă de Setare pe care doriți ca chiriașul dvs. să o poată selecta. Apăsați butonul Tick pentru a confirma.

  1. MIN va fi acum afișat cu o Temperatură care clipește sub el.

Încă o dată, folosind butoanele cu săgeți selectați Temperatura Minimă de Setare pe care doriți ca chiriașul dvs. să o poată seta și apăsați butonul Tick pentru a confirma.



Cu restricțiile de temperatură acum în loc, ultima secțiune stabilește dacă chiriașul poate folosi Comutatorul Manual de Anulare pe Receptorul lor.


  1. Termostatul va reveni la meniul SERVICIU. 

Folosind butoanele cu săgeți derulați până la RECEPTOR și apăsați butonul Tick pentru a selecta.


  1. Ecranul va afișa acum alternativ MANUAL și ON. 

Apăsați butonul Tick dacă doriți să activați comutatorul de anulare manuală pe Receptor. 


  1. Alternativ, folosind unul dintre butoanele cu săgeți selectați MANUAL și OFF alternativ clipeșcând pe ecran și apăsați butonul Tick pentru a dezactiva comutatorul de anulare manuală.

  1. Termostatul dvs. se va întoarce din nou la meniul SERVICIU. 

Apăsați butonul COG pentru a reveni la Setările pentru Proprietar.



  1. Apăsați butonul COG încă o dată pentru a reveni la ecranul principal de Temperatură.

  1. Acesta încheie procedura pentru setările pentru proprietar.  


          _____ __
    • Related Articles

    • RT520RF -Performing a Factory Reset

      RT5 2 0RF: Realizarea unei resetări la setările din fabrică(5.16.1). Buttons Used: Meniu , Săgeată în jos și Bifă. Descriere: Pentru a realiza o resetare la setările din fabrică ale termostatului din seria RT520, eliminând toate configurațiile ...
    • RT520RF - Startup Configuration

      RT520RF : Resetare din fabrică și Configurare inițială (1.4.1) . Butoane utilizate pentru resetare: Meniu , Săgeată în jos și Bifă . Dacă termostatul dvs. din seria RT520 este nou din cutie, sau a trebuit să efectuați o resetare din fabrică eliminând ...
    • RT520RF - Screen Icons and Symbols Web

      RT520RF : Pictograme și simboluri de pe ecran (1.7.2) . 1. Text 10. Indicator baterie slaba 2. Unitatea de temperatura 11. Conectare fara fir cu receptorul 3A. Zilele saptamanii ( numeric ) 12. Modul Service pornit 3B. Zilele saptamanii ( alfabetic ) ...
    • RT520RF - Setting the Span Control Algorithm

      RT520RF: Setarea algoritmului de control sau modificarea SPAN (5.15.1) . Butoane utilizate: Meniu , Săgeți și Select . Descriere : Spanul este diferența de temperatură, între care termostatul funcționează și menține temperatura setată necesară. De ...
    • RT520RF - Calibrarea temperaturii-Offset

      RT520RF : Calibrarea temperaturii-Offset (5.10.1) . Butoane utilizate : Meniu , Săgeți și Bifa . Descriere : Functia Offset se foloseste atunci cand trebuie să ajustați temperatura afișată a termostatelor deoarece nu citesc cu acuratete temperatura ...