RT510RF - Red flashing Light on Receiver (Test)

RT510RF - Red flashing Light on Receiver (Test)

RT510RF : Lumina roșie intermitentă pe receptor - Cuplare (7.2.2).

Descriere :      

O lumină roșie intermitentă pe receptor înseamnă că legătura de comunicare dintre termostatul și receptorul dvs. a fost pierdută și dispozitivele dvs. au nevoie de cuplare. Termostatul dvs. nu va reuși să controleze centrala termică și încălzirea dvs. nu va funcționa. Vă rugăm să urmați procedura de mai jos pentru a rezolva această problemă. 



Procedura de Cuplare :      Vă rugăm să vă asigurați că termostatul și receptorul sunt la o distanță de cel puțin 1 metru în timpul acestui proces.




  1. Opriți centrala de la sursa principală de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a o reporni. De obicei, este un întrerupător sigurizat lângă centrala dvs..


Group Shape To Image


  1. On receptorul, setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


   Graphical user interface, text, applicationDescription automatically generated







  1. Acum comutați rapid Comutatorul de pornire/oprire OFF și apoi ON, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.



  1. Cu termostatul la peste un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant de pe partea frontală a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Cuplare.



  1. Utilizând un clips de hârtie, ac sau similar, apăsați și mențineți apăsat butonul Test / Cuplare până când vedeți afișat SYNC 10.


A picture containing text, electronicsDescription automatically generated


  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se cuplare, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină solidă roșie.



  1. Apăsați și mențineți butonul de testare/cuplare de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.


  1. Dispozitivele dvs. ar trebui acum să fie cuplate și le puteți testa după cum urmează.



  1. Pentru a testa procesul de cuplare și pentru a vă asigura că aveți o legătură de comunicare clară și neobstrucționată între termostatul și receptorul dvs., apăsați o singură dată butonul Test / Cuplare și va fi afișat 'TEST 10'.


A picture containing text, electronics, whiteDescription automatically generated


  1. Dacă aveți o legătură bună între dispozitivele dvs., ambele lumini de pe receptor vor clipești. Dacă ele se sting amândouă, atunci fie ceva blochează comunicarea precum un perete gros, frigider sau dulap de birou etc. sau procesul de cuplare a fost nereușit. Apropiați termostatul de receptorul dvs. și încercați din nou.



  1. Alternativ, tPentru a testa fizic dispozitivele și să te asiguri că funcționează, ridică temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta ar trebui să înceapă să funcționeze.


A white electronic deviceDescription automatically generated with low confidence


  1. Termostatul tău ar trebui acum să ceară căldură și să afișeze un iconiță de flacără așa cum se arată.

Receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta ar trebui acum să înceapă să funcționeze.




                                               ___________________________


    • Related Articles

    • RT510RF - 5 degrees on the screen Frost Protection (Test)

      RT510RF: Imposibil de schimbat temperatura și 5 ̊C pe ecran (7.2.3) . Buton folosit Descriere : Dacă afișajul dvs. arată 5°C (sau o cifră între 5°C și 17°C) și nu puteți crește sau scădea temperatura, atunci acest lucru se datorează faptului că ...