RT510RF - Red flashing Light on Receiver

RT510RF - Red flashing Light on Receiver

RT510RF: Lumina roșie care clipește pe receptor - Cuplare (7.2.2).

Descriere:      

  

O lumină roșie care clipește pe receptor înseamnă că legătura de comunicare dintre termostatul tău și receptor a fost pierdută și dispozitivele tale trebuie să fie cuplate din nou. Termostatul tău nu va reuși să controleze centrala termică și încălzirea nu va funcționa. Te rog urmează procedura de mai jos pentru a rezolva această problemă.



Procedura de cuplare:          Te rog asigură-te că termostatul și receptorul sunt la o distanță de cel puțin 1 metru în timpul acestui proces.




  1. Oprește centrala termică de la sursa principală de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a o reporni. De obicei, este un întrerupător sigurizat în apropierea centralei tale.



  1. Pe receptor, setează comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


   







  1. Acum, comută rapid întrerupătorul ON/OFF în poziția OFF și apoi înapoi în poziția ON, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.



  1. Cu termostatul la o distanță de peste un metru de receptor, trage în jos capacul glisant de pe partea frontală a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Cuplare.



  1. Folosind un ac de hârtie, un ac de prins sau similar, apasă și menține apăsat butonul Test  / Cuplare până când vezi afișat SYNC 10.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se cuplare, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să mai clipească și să devină roșie solid.



  1. Apasă și menține apăsat butonul de test/cuplare de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.


  1. Dispozitivele tale ar trebui acum să fie cuplate, și le poți testa după cum urmează.



  1. Pentru a testa procesul de cuplare și a te asigura că ai o legătură de comunicare clară și neobstrucționată între termostatul tău și receptor, apasă butonul Test / Cuplare o dată și va fi afișat 'TEST 10 va fi afișat.



  1. Dacă ai o legătură bună între dispozitivele tale, ambele lumini de pe receptor vor clipești. Dacă ambele se sting, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, un frigider sau un dulap de arhivare etc., fie procesul de cuplare a fost nereușit. Mută termostatul mai aproape de receptor și încearcă din nou.



  1. Alternativ, pentru a testa fizic dacă dispozitivele funcționează, ridică temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, receptorul tău ar trebui să facă un clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta termică ar trebui să înceapă să funcționeze.



  1. Termostatul tău ar trebui acum să ceară încălzire și să afișeze un iconiță de flacără, așa cum este arătat. Receptorul tău ar trebui să facă un clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta termică ar trebui acum să înceapă să funcționeze.




             _____
    • Related Articles

    • RT510RF - Installation of the Receiver

      RT510RF : Instalarea receptorului RXRT510 (1.3.1) . Notă : Acest produs trebuie sa fie instalat de catre o persoană competentă, in concordanta cu reglementarile nationale si europene. Procedura de Instalare : Desfaceți placa din spate a receptorului ...
    • RT510RF - Pairing with the wall mounted Receiver

      Cuplarea Dispozitivului Pre-Octombrie 2018 Cuplarea Dispozitivului Post-Octombrie 2018 RT510RF : Cuplarea cu Receptorul RXRT510 (1.5.1) . Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul tău și receptor. Dacă termostatul tău ...
    • RT510RF Receiver Controls

      RT510RF: Controalele receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la cazanul dvs., pompă și supapele de control, receptorul controlează încălzirea dvs.. LED roșu ON ...
    • RT510RF - Intrebari si raspunsuri

      RT510RF : Întrebări și Răspunsuri (7.1.1) . Descriere: Această secțiune își propune să ofere răspunsuri rapide și să vă îndrume către documentul relevant în cazul în care aveti nevoie de mai multe informatii. Ecranul este inchis / fără afișaj și ...
    • RT510RF - Sincronizarea cu receptorul

      Sincronizarea Dispozitivului pentru modelele Pre-Octombrie 2018 Sincronizarea Dispozitivului pentru modelele Post-Octombrie 2018 RT510RF : Sincronizarea cu Receptorul RXRT510 (2.1.1) . Descriere : Sincronizarea stabilește o legătură de comunicare ...