RT510RF - Pairing with the wall mounted Receiver

RT510RF - Pairing with the wall mounted Receiver

Cuplarea Dispozitivului Pre-Octombrie 2018


Cuplarea Dispozitivului Post-Octombrie 2018


 RT510RF : Cuplarea cu Receptorul RXRT510  (1.5.1) .

Descriere :


Cuplarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul tău și receptor. Dacă termostatul tău nu reușește să controleze centrala termică, atunci dispozitivele tale probabil au nevoie de cuplare. Dacă folosești pachetul RT510RF, cuplarea între termostat și receptor este deja făcută. Dacă ai cumpărat RT510TX și RXRT510 separat, te rog urmează procedura de mai jos. 



Procedura de Cuplare :             Te rog asigură-te că Termostatul și Receptorul sunt la o distanță mai mare de 1 metru        aparte în timpul acestui proces.




  1. Oprește centrala termică de la sursa de alimentare principală pentru cel puțin 5 secunde înainte de a o reporni. De obicei, este un întrerupător de siguranță lângă centrala ta termică.



  1. Pe receptor, setează comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


   




  1. Acum comută comutatorul On/Off pe OFF și apoi înapoi pe ON, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.          Notă: Dacă termostatul tău este 'Pre' octombrie 2018, atunci așteaptă 5 secunde înainte de a reporni receptorul.



  1. Cu termostatul la o distanță de peste un metru față de receptor, trage în jos capacul glisant de pe partea din față a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Cuplare.



  1. Folosind un ac de hârtie, un ac sau similar, apasă și ține apăsat butonul Test / Cuplare până când vezi afișat SYNC 10.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se cupleze, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșie solidă.



  1. Apasă și ține apăsat butonul de testare/cuplare de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.



  1. Dispozitivele tale ar trebui acum să fie cuplate și le poți testa după cum urmează.



  1. Pentru a testa procesul de cuplare și pentru a te asigura că ai o legătură de comunicare clară și neobstrucționată între termostatul tău și receptor, apasă o dată butonul Test / Cuplare și va fi afișat „TEST 10”.



  1. Dacă ai o legătură bună între dispozitivele tale, ambele lumini de pe receptor vor clipe. Dacă ambele se sting, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, un frigider sau un birou cu sertare etc., fie procesul tău de cuplare a fost nereușit. Mută termostatul mai aproape de receptor și încearcă din nou.



  1. Alternativ, pentru a teste fizic că dispozitivele funcționează, crește temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta termică ar trebui să înceapă acum să funcționeze.



  1. Termostatul tău ar trebui acum să ceară căldură și să afișeze o iconiță de flacără așa cum este arătat.

Receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala ta termică ar trebui acum să înceapă să funcționeze.




             _____
    • Related Articles

    • RT510RF - Installation of the Receiver

      RT510RF : Instalarea receptorului RXRT510 (1.3.1) . Notă : Acest produs trebuie sa fie instalat de catre o persoană competentă, in concordanta cu reglementarile nationale si europene. Procedura de Instalare : Desfaceți placa din spate a receptorului ...
    • RT510RF - Red flashing Light on Receiver

      RT510RF: Lumina roșie care clipește pe receptor - Cuplare (7.2.2). Descriere: O lumină roșie care clipește pe receptor înseamnă că legătura de comunicare dintre termostatul tău și receptor a fost pierdută și dispozitivele tale trebuie să fie cuplate ...
    • RT510RF Receiver Controls

      RT510RF: Controalele receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la cazanul dvs., pompă și supapele de control, receptorul controlează încălzirea dvs.. LED roșu ON ...
    • RT510RF - Sincronizarea cu receptorul

      Sincronizarea Dispozitivului pentru modelele Pre-Octombrie 2018 Sincronizarea Dispozitivului pentru modelele Post-Octombrie 2018 RT510RF : Sincronizarea cu Receptorul RXRT510 (2.1.1) . Descriere : Sincronizarea stabilește o legătură de comunicare ...
    • RT510RF Technical Information Page

      RT510RF : Pagina de Informații Tehnice (6.1.1) . Termostat : Receptor : Cablu Receptor RF: __________________________