RT510RF - Introduction & How it Operates

RT510RF - Introduction & How it Operates

 RT510RFCum functioneaza  (1.2.1) .




Termostatul de camera programabil RT510RF este atat un programator, cat si un termostat de camera. Un programator va permite sa setati perioadele de 'Pornire' si 'Oprire' pentru a se potrivi stilului dumneavoastra de viata. Un termostat de camera functioneaza prin detectarea temperaturii din aer, pornind incalzirea atunci cand temperatura din aer scade sub setarea termostatului si oprescandu-se odata ce aceasta temperatura setata a fost atinsa.


Astfel, un termostat de camera programabil va permite sa alegeti cand doriti ca incalzirea sa fie pornita si care temperatura ar trebui sa atinga in timp ce este pornita.


Va va permite sa selectati diferite temperaturi in casa dumneavoastra la diferite ore din zi (si zile din saptamana) pentru a satisface nevoile dumneavoastra particulare.


Rotirea unui termostat de camera programabil la o setare mai mare nu va face camera sa se incalzeasca mai repede. Cat de rapid se incalzeste camera depinde de designul sistemului de incalzire, de exemplu, de dimensiunea cazanului si radiatoarelor. Nici setarea nu afecteaza cat de repede se raceste camera. Rotirea unui termostat de camera la o setare mai scazuta va duce la controlarea camerei la o temperatura mai scazuta, si economiseste energie.


Modalitatea de a seta si folosi termostatul de camera programabil este de a gasi cele mai scazute setari de temperatura cu care va simtiti confortabil la diferitele ore pe care le-ati ales, si apoi sa il lasati sa isi faca treaba singur. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa setati initial temperaturi scazute, sa spunem 18degC, si apoi sa le mariti cu un grad in fiecare zi pana cand va simtiti confortabil cu temperaturile. Nu va trebui sa ajustati termostatul mai departe. Orice ajustari peste aceste setari va duce la risipa de energie si va costa mai mult bani.


Daca sistemul dumneavoastra de incalzire este un cazan cu radiatoare, de obicei va exista doar un termostat de camera programabil pentru a controla intreaga casa. Dar puteti avea temperaturi diferite in camere individuale prin instalarea de valve termostatice pentru radiatoare (TRVs) pe radiatoare individuale.


Daca nu faci daca aveti TRV-uri, ar trebui sa alegeti o temperatura care este rezonabila pentru intreaga casa. Daca aveti TRV-uri, puteti alege o setare usor mai mare pentru a va asigura ca chiar si cea mai rece camera este confortabila, apoi sa preveniti orice supra-incalzire in alte camere ajustand TRV-urile.


Timpul de pe programator trebuie sa fie corect. Unele tipuri trebuie sa fie ajustate in primavara si toamna la schimburile dintre Timpul Mediu de la Greenwich si Timpul de Vara Britanic. S-ar putea sa puteti ajusta temporar programul de incalzire, de exemplu, 'Suprascriere Temporara / Permanentă' sau 'Impuls'. Toate aceste functii sunt explicate in paginile urmatoare de informatii.


Termostatele de camera programabile au nevoie de un flux liber de aer pentru a simti temperatura, asa ca nu trebuie acoperite de perdele sau blocate de mobilier. Sursa de incalzire electrica din apropiere, televizoarele, peretii sau lampile de masa ar putea impiedica termostatul sa functioneze corect.


RT510RF de la SALUS Controls este un termostat electronic programabil elegant si precis 5/2 sau 24h cu un display de cristal lichid (LCD) mare si usor de citit. Acest termostat programabil a fost proiectat special pentru a fi folosit atat pentru aplicatii de incalzire fara voltaj, cat si AC. Acest termostat programabil poate inlocui majoritatea termostatele rezidentiale comune si este conceput pentru a fi folosit cu sisteme de control al incalzirii electrice, pe gaz sau pe ulei.



                                                                 ____________________________

    • Related Articles

    • RT510RF Technical Information Page

      RT510RF : Pagina de Informații Tehnice (6.1.1) . Termostat : Receptor : Cablu Receptor RF: __________________________
    • RT510 Series Thermostat Videos

      Asociere. Urmați această procedură dacă aveți o lumină roșie care clipește pe receptorul dvs.. Controalele receptorului (Modul Auto/Manual, Explicațiile LED-urilor) Probleme comune și întrebări frecvente Utilizare generală: Pornirea încălzirii dvs. ...
    • RT510RF - Manual Mode

      RT510RF : Mod manual (5.3.1) . Descriere : Dacă doriți să folosiți termostatul dvs. manual pentru a selecta temperatura dorită a camerei sau a punctului de setare, în loc să rulați pentru a seta programele, trebuie să selectați Modul Manual. ...
    • RT510RF - Setting Time and Date

      RT510RF : Setarea Orei și Datei (1.61) . Descriere : Utilizați procedura următoare pentru a seta Data și Ora pe termostatul din seria RT510. Procedură : Glisați în jos capacul frontal pentru a dezvălui butoanele și . Apăsați și mențineți apăsate ...
    • RT510RF - Sleep Mode

      RT510RF : Modul de somn (5.8.1) . Descriere : Modulul de somn permite termostatului dumneavoastră să intre într-o stare în care toate funcțiile sale sunt puse pe pauză / oprite pentru a economisi energie de la baterie, cu excepția ceasului care va ...