RT510 Series - Setting Programs Schedules

RT510 Series - Setting Programs Schedules



 Seria RT510: Setarea Programelor Orare(4.4.1).


Descriere:      Programările orare vă permit să specificați la ce ore vreți să porniți încălzirea și la ce temperatură doriți să mențineți casa. Termostatul din seria RT510 vine cu unele programe predefinite pe care le puteți folosi așa cum sunt sau le puteți modifica ușor pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră personale.


Tipuri de Programe :   


Seria RT510 are două moduri diferite în care puteți programa programe orare. Modul de programare poate fi setat în funcția Modului Instalator pentru termostatul dumneavoastră, vă rugăm să consultați articolulRT510RF Modul Instalator - Selectarea Modului de Programare


5/2 :            Prima opțiune definește două seturi de programe orare. Un set de ore și temperaturi va fi folosit pentru perioada de săptămână (luni până vineri) și un alt set separat care va fi folosit doar în weekend, de aceea 5 / 2. 


Individual :              A doua opțiune vă permite să definiți un program orar pentru fiecare zi a săptămânii în mod individual, astfel încât să puteți porni încălzirea la ore diferite și la temperaturi diferite în fiecare zi. Acesta este cunoscut sub numele de‘individual’ și afișat ca ‘7d’ în selecția modului instalator.



Programele :      Fiecare program orar conține 6 ore de pornire și 6 puncte de setare pentru a defini temperatura dorită. Este necesar să completați toate cele 6 puncte de setare atunci când programați un program orar.


Orele de pornire trebuie să fie setate secvențial, astfel încât fiecare să fie setată la o oră mai târzie decât cea anterioară, adică programul 2 trebuie să aibă o oră de pornire mai târzie decât programul 1. Neîndeplinirea acestei cerințe poate cauza conflicte și va împiedica termostatul să urmeze programul, făcându-l să pară că nu funcționează corect.


    

Operațiune :           Termostatul din seria RT510 funcționează într-un mod în care programele orare mențin o serie de temperaturi pe care le setați pe parcursul zilei. Prin urmare, atunci când setați o temperatură țintă, încălzirea dvs. va porni pentru a atinge acea temperatură și apoi va porni și se va opri periodic pentru a menține acea temperatură până la următoarea temperatură țintă definită.

Dacă nu doriți ca încălzirea să pornească în anumite momente, trebuie să setați temperatura la o valoare scăzută. De exemplu, noaptea s-ar putea să doriți să lăsați încălzirea oprită, așa că va trebui să setați ultimul punct de setare al zilei la o temperatură de, de exemplu, 10 grade Celsius. Acest lucru va permite încălzirii să se activeze doar dacă temperatura camerei scade sub 10 grade.

    

Procedură :



  1. Trageți în jos capacul frontal pentru a dezvălui         și  butoanele.



  1. Apăsați butonul  , modulul dumneavoastră actual de programare va fi afișat.



  1. Folosiți săgețile pentru a selecta ziua sau zilele pe care doriți să le programați.


În acest exemplu, vom folosi modulul de programare 5/2 și vom începe prin selectarea programului pentru zilele lucrătoare.



  1. Apăsați pentru a confirma alegerea dumneavoastră.


  1. Acum veți vedea “SET PROG” și un număr de program 1  în colțul din stânga al afișajului, acesta este primul punct de setare al zilei.


Ora va clipești.



  1. Folosind săgețile sus și jos alegeți ora dorită și confirmați apăsând .



  1. Minutele vor clipești pentru a arăta că acestea sunt următoarele setări de schimbat.


Folosind săgețile sus și jos, alegeți minutele dorite și apăsați din nou pentru a confirma.



  1. Temperatura va clipești acum.


Folosind săgețile, setați temperatura primului punct de setare al zilei.


Apăsați pentru a confirma.



  1. Acum veți vedea numărul 2 în colțul din stânga jos al afișajului, acesta este al doilea punct de setare al zilei. programul punctului setat al zilei.


Repetă aceiași pași de folosire a săgeților sus și jos și butonului pentru a alege următoarele puncte de setare dorite pentru programele de la 2 la 6.


  1. Odată ce toate cele 6 puncte de setare ale programului au fost stabilite pentru săptămână, termostatul dumneavoastră va afișa Sâmbăta și Duminica clipind pe ecran, indicând că acum veți seta programul pentru weekend.


Apăsați pentru a continua.


  1. Încă o dată, folosind butoanele săgeți și butonul, setați cele șase puncte de setare ale programului pentru weekend.


Rețineți, dacă nu doriți ca încălzirea să pornească pentru o anumită perioadă de timp, trebuie să folosiți o temperatură scăzută, de exemplu 10 grade.



  1. Odată ce toate punctele de setare ale programului au fost programate


Apăsați butonul pentru a salva schimbările și programul dumneavoastră.


  1. Termostatul dumneavoastră va reveni la ecranul său de funcționare normal, afișând Ora și Temperatura.


Programarea este acum completă.


                   _____
    • Related Articles

    • RT510 - Programs Schedules Explained

      Seriile RT510: Programare Orar functionare Explicat (4.1.1) . Descriere : Programările permit să specificați la ce ore ale zilei doriți să porniți încălzirea și la ce temperatură doriți să mențineți casa dvs. Termostatul RT510 vine cu unele programe ...
    • RT510RF - Setting Time and Date

      RT510RF : Setarea Orei și a Datei (5.2.1) . Descriere : Utilizați următorul procedeu pentru a seta Data și Ora pe termostatul din seria RT510. Procedeu : Glisați în jos capacul frontal pentru a dezvălui butoanele și . Apăsați și mențineți apăsate ...
    • RT510RF - Setting Time and Date

      RT510RF : Setarea Orei și Datei (1.61) . Descriere : Utilizați procedura următoare pentru a seta Data și Ora pe termostatul din seria RT510. Procedură : Glisați în jos capacul frontal pentru a dezvălui butoanele și . Apăsați și mențineți apăsate ...
    • RT510RF Installer Mode - Programming Mode Selection

      RT5 10RF : Modulul Instalator - Selectarea Modului de Programare ( 4 . 2 . 1 ) . Descriere : Modulul Instalator te duce în setările de instalare ale dispozitivului, care pe seria RT5 10 îți permite să schimbi setările din tabelul de mai jos. Numărul ...
    • RT510RF - Programming Mode Selection (Installer Mode)

      RT510RF : Modul instalare - Selectare mod programare (5.13.1) . Descriere : Modulul de instalare te duce în setările de instalare ale dispozitivului care pe termostatul RT510 îți permite să schimbi setările din tabelul de mai jos. Numărul Setării. ...