RT310i - Red Flashing Light on the Receiver

RT310i - Red Flashing Light on the Receiver

RT310i : Lumină roșie care clipește pe receptor - Cuplare (7 . 2 . 1) .


Descriere :


O lumină roșie care clipește pe receptor înseamnă că legătura de comunicare între termostatul tău și receptor a fost pierdută și dispozitivele tale trebuie cuplate. Termostatul tău va eșua în controlul cazanului și încălzirea nu va funcționa. Pentru a rezolva această problemă, te rog urmează procedura de mai jos.



Procedura de cuplare : Te rog asigură-te că termostatul și receptorul sunt la o distanță mai mare de 1 metru în timpul acestui proces.





  1. Oprește cazanul de la sursa principală de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni. De obicei, acesta este un întrerupător sigilat lângă cazanul tău.




  1. Pe receptor, setează comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.





  1. Acum, comută rapid comutatorul On/Off în poziția OFF și apoi înapoi în poziția ON, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.



  1. Cu termostatul la peste un metru distanță de receptor, trage în jos capacul glisant de pe partea frontală a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Cuplare.



  1. Folosind un ac de hârtie, un ac sau similar, apasă și menține apăsat butonul Test / Cuplare până când vezi afișat SY9.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se cuplare, iar lumina de pe receptor ar trebui să înceteze să mai clipească și să devină roșie continuu.



  1. Apasă și menține apăsat butonul de test/cuplare de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.



  1. Dispozitivele tale ar trebui acum să fie cuplate și le poți testa astfel.



  1. Pentru a testa procesul de cuplare și pentru a te asigura că ai o legătură de comunicare clară și neobstrucționată între termostatul tău și receptor, apasă o dată butonul Test / Cuplare și va fi afișat „TE9”.



  1. Dacă ai o conexiune bună între dispozitivele tale, ambele lumini de pe receptor vor clipești. Dacă se sting amândouă, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, un frigider sau un dulap de arhivare etc., fie procesul de cuplare a fost nereușit. Apropie-ți termostatul de receptor și încearcă din nou.



  1. Alternativ, pentru a testa fizic dacă dispozitivele funcționează, ridică temperatura de pe termostat deasupra temperaturii actuale a camerei, receptorul tău ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și cazanul tău ar trebui acum să înceapă să funcționeze.




             _____
    • Related Articles

    • RT310i - Red Light on the Gateway

      RT310i: Lumină roșie la Gateway - Conectivitate la Internet(7.2.2). Dacă aveți o lumină roșie în colțul gateway-ului dvs. RT310i Internet Gateway, înseamnă că dispozitivul dvs. nu are o conexiune la Serverul Salus prin Internet. Primul lucru de ...
    • RT310i - Pairing with the RXRT510 Receiver

      RT310i : Asocierea cu receptorul RXRT510 (1.6.1) . Descriere : Asocierea stabilește o legătură de comunicație între Termostatul dvs. și Receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze boilerul, atunci probabil dispozitivele dvs. trebuie ...
    • RT310i - Pairing with the RXRT510 Receiver

      RT310i : Cuplarea cu Receptorul RXRT510 ( 1 . 6 . 1 ) . Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicație între termostatul dvs. și receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze centrala termică, atunci probabil dispozitivele dvs. ...
    • RT310i Receiver Controls

      RT310i: Controalele Receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la boilerul, pompa și supapele de control, receptorul controlează încălzirea dvs.. LED Rosu ON OPRIT ...
    • RT310i - Manuals