RT310RF - Introduction & How it Operates

RT310RF - Introduction & How it Operates



 RT310RFCum functioneaza  (1.2.1) .



RT310RF termostatul de camera comuta pur si simplu sistemul de incalzire pornit si oprit dupa cum este necesar transmitand un semnal prin RF la Receptor care la randul sau este conectat la centrala termica a sistemului dvs.. Functioneaza prin detectarea temperaturii aerului, pornind incalzirea cand temperatura aerului scade sub setarea termostatului si oprind-o odata ce aceasta temperatura setata a fost atinsa. 

Intoarcerea unui termostat de camera la o valoare mai mare nu va face camera sa se incalzeasca mai repede. Cat de repede se incalzeste camera depinde de designul sistemului de incalzire, de exemplu, de dimensiunea centralei termice si a caloriferelor. Nici setarea nu afecteaza cat de repede se raceste camera. Intoarcerea unui termostat de camera la o valoare mai mica va rezulta in controlul camerei la o temperatura mai scazuta si economiseste energie. Sistemul de incalzire nu va functiona daca un intrerupator de timp sau un programator l-a oprit. 

Modalitatea de a seta si folosi termostatul de camera este sa gasiti setarea de temperatura cea mai scazuta cu care va simtiti confortabil, si apoi sa il lasati sa isi faca treaba. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a seta termostatul de camera la o valoare scazutaer de exemplu 180C - si apoi sa il cresteti cu un grad in fiecare zi pana cand va simtiti confortabil cu temperatura. Nu va trebui sa ajustati termostatul mai departe. Orice ajustare peste aceasta valoare va irosi energie si va costa mai mult baniNu va trebui. 

Daca sistemul dvs. de incalzire este o centrala termica cu radiatoare, de obicei va exista doar un termostat de camera pentru a controla intreaga casa. Yputeti totusi avea temperaturi diferite in camere individuale instaland supape termostatice de radiator (TRV-uri) pe radiatoare individuale. Daca nu aveti TRV-uri, ar trebui sa alegeti o temperatura care este rezonabila pentru intreaga casa. Daca aveti TRV-uri, puteti alege o setare putin mai mare pentru a va asigura ca chiar si cea mai rece camera este confortabila, apoi sa preveniti supraincalzirea in alte camere ajustand TRV-urile Termostatele de camera au nevoie de un flux liber de aer pentru a simti temperatura, asa ca nu trebuie acoperite de perdele sau blocate de mobilier. 

Nu le instalati aproape de sobe electrice, televizoare, lampi de perete sau de masa. , nu le amplasați deasupra unui radiator și, pe cât posibil, nu le instalați pe o perete de cameră 'exterioară' sau pe un perete care primește lumina directă a soarelui de la o fereastră opusă. Acestea ar putea împiedica termostatul să funcționeze corect. Oricare dintre acestea ar putea să împiedice termostatul să funcționeze corect.


                                                       ____________________________

    • Related Articles

    • RT310RF - Testing the RF Transmissions

      RT310RF : Testarea Transmisiunilor RF (1.5.2) . Descriere : Este important să amplasați atât receptorul cât și termostatul în locuri unde semnalul RF (Radio Frecvență) nu poate fi întrerupt. Distanța de recepție între termostat și receptor este de ...
    • RT310RF - What's in the Box

      RT310RF : Ce este in cutie (1.1.1) . Termostat : Termostatul de cameră RT310RF comută pur și simplu sistemul de încălzire pornit și oprit după cum este necesar prin transmiterea unui semnal prin RF către Receptor care la rândul său este conectat la ...
    • RT310 Series Thermostat Videos

      Asociere. Urmați această procedură dacă aveți o lumină roșie care clipește pe receptor. Controlere Receptor (Mod Automat/Manual, LED-urile Explicate) Probleme Comune și Întrebări Frecvente Utilizare Generală: Pornirea Încălzirii Dvs. Ecran Alb - Fără ...
    • RT310RF Technical Information Page

      RT310RF : Pagina Informații Tehnice (5.1.1) . Termostat : Receptor : __________________________
    • RT310 Wiring Diagrams (Hard Wired)

      RT310: Scheme electrice (1.4.3) .