RT310i - Registering on the App

RT310i - Registering on the App

 RT310i : Înregistrare în aplicație (1.8.3) . 


Descriere : Termostatul RT310i poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dumneavoastră. 

În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui dispozitiv nou prin aplicație pe telefonul sau tableta dumneavoastră.


                   1.                                        2.                                        3.

        


  1. Localizați Aplicația RT310i pe telefonul mobil. 


  1. LDescărcați aplicația RT310i și apoi faceți clic pe 'Înregistrare' în colțul din dreapta jos. 


  1. Completați adresa dumneavoastră de email și alegeți o parolă,     

            Citiți și apăsați pentru a accepta Termenii și condițiile

            Citiți și apăsați pentru a accepta Notificarea de confidențialitate,

            Selectați dacă doriți să primiți corespondență de la Salus Controls,       

            Apoi faceți clic pe butonul 'Următorul'. 


Veți primi acum un email care conține 'codul de activare'.                                     Acesta este necesar pentru activarea contului dumneavoastră nou. 


                                                         4.

 

      


  1.  Introduceți codul de activare găsit în   emailul dumneavoastră. Acest lucru trebuie făcut în   termen de 60 de minute sau codul va   expira, iar procesul de înregistrare   va eșua.                                          Faceți clic pe ‘Trimite’ pentru a   continua procesul de înregistrare. 


5.


          


  1. Completați detaliile dumneavoastră personale și faceți clic pe ‘Următorul’.


  1. Pentru pasul următor veți avea nevoie de Codul dispozitivului sau Numărul SRT.   Acesta poate fi găsit pe o etichetă sub baterii. Scoateți capacul bateriei glisând secțiunea frontală de jos așa cum este arătat mai jos :-


  


  1. Introduceți codul complet SRT de pe dispozitivul dvs. Apoi alegeți un nume pentru termostatul dvs. Acesta este pentru referința dvs. și poate fi orice doriți. Apoi faceți clic pe 'submit' pentru a înregistra dispozitivul.


         



  1. Informațiile dvs. de înregistrare au fost trimise acum la serverul Salus Controls.     Vă rugăm să așteptați la acest pas, nu actualizați pagina, acest lucru poate dura câteva minute. 


         



  1. Acum alegeți opțiunile dvs. necesare pe pagina 'Settings'. Griul mai închis indică selecția dvs. Asigurați-vă că Startul optimizat este dezactivat.      

             Pentru a continua faceți clic ‘Salvați’.



10. Acesta încheie procesul de înregistrare. Acum veți fi prezentat cu o serie de ecrane optionale de 'Sfaturi' pentru a le parcurge. Alternativ, faceți clic pe 'Skip' pentru a termina. 



Ecrane de Sfaturi :


                                  


                                                  _______________________

    • Related Articles

    • RT310i - Registering on the App

      RT310i: Înregistrarea în aplicație(1 . 8 . 3). Descriere: Termostatul RT310i poate fi controlat din aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dvs. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui ...
    • RT310i- Registering Online - Website

      RT310i : Înregistrare online - website (1.8.4) . Descriere : Termostatul RT310i poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui ...
    • RT310i - Downloading Mobile App for Android

      RT310i : Descărcarea aplicației mobile pentru Android (1.8.1) . Procedura de descărcare și instalare 4. 5. 6. 7. 8. 1. Localizați aplicația 'Play Store' pe telefonul dvs. mobil Android. 2. Faceți clic în ‘Căutare pentru aplicații și jocuri’ caseta de ...
    • RT310i - Downloading Mobile App for iOS

      RT310i : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de Descărcare și Instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Faceți clic pe ‘Search’ iconul din colțul ...
    • RT310i App Icons

      RT310i : Meniu aplicatie (1.9.3) . __________________________