RT310i - Red Light on the Gateway

RT310i - Red Light on the Gateway

RT310i: Lumină roșie la Gateway - Conectivitate la Internet(7.2.2).


Dacă aveți o lumină roșie în colțul gateway-ului dvs. RT310i Internet Gateway, înseamnă că dispozitivul dvs. nu are o conexiune la Serverul Salus prin Internet. Primul lucru de încercat este să deconectați AMBELE cabluri de la gateway-ul dvs. timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul gateway.


Dacă după resetarea gateway-ului aveți o lumină roșie în colț și întâmpinați probleme în controlul termostatului dvs. din aplicația de pe dispozitivul mobil sau aplicația afișează ecranul de gestionare a dispozitivelor când vă conectați, atunci parcurgerea informațiilor de mai jos vă va ajuta să încercați să rezolvați problema.


Identificarea stării conexiunii dvs.:



Dacă atunci când vă conectați la aplicația dvs. de pe dispozitivul mobil sau la aplicația web vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul dvs. RT310i se află în prezent într-o stare ‘Offline’, ceea ce înseamnă că nu are o conexiune la Internet.


Pe ecranul ‘Gestionați dispozitivele’ din aplicația de pe dispozitivul mobil, această stare Offline este indicată printr-un punct gri în mijlocul cercului alb.


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a readuce dispozitivul dvs. online:


  1. Verificați dispozitivul Gateway:


În primul rând, verificați dispozitivul dvs. Gateway. Gateway-ul este o cutie mică alb-negru cu o antenă și ar trebui să fie conectat la hub-ul sau routerul dvs. de internet. Acesta oferă o conexiune pentru sistemul dvs. RT310i la internet.


Gateway-ul ar trebui să fie configurat așa cum este arătat mai jos în diagramă.

  

Asigurați-vă că Gateway-ul dvs. este conectat la routerul dvs. de Internet / Lățime de bandă folosind Cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a permite comunicarea cu termostatul dvs. RT310i și asigurați-vă apoi că adaptorul de alimentare este conectat în mod sigur. Atunci când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


          



  1. Dacă aveți o Lumină roșie la Gateway-ul dvs.:


Asigurați-vă că ați folosit portul corect pe routerul dvs. atunci când ați instalat Gateway-ul dvs. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dvs. de servicii de internet corespunzător pentru ca Gateway-ul să funcționeze corect.



Port 1: Clienții Sky.
Port 2: Clienții Sky Q și NOW TV. Port 3: Clienții BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.

Notă: Este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de portul 80 și portul 2165 UDP deschis pe routerul dvs. de internet. Vă rugăm să consultați manualul de operare al routerelor sau să contactați ISP-ul pentru detalii despre setările porturilor TCP/UDP.





  1. Dacă nu aveți lumină la Gateway:


Dacă nu primiți deloc lumină pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute, apoi reconectați-l. Dacă nu se aprind niciun fel de lumini când îl reconectați, vă rugăm să verificați sursa de alimentare și, dacă aceasta funcționează, este posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului să fi cedat.


  1. Resetarea Gateway-ului:


Dacă aveți o lumină roșie la gateway-ul dvs., sau atunci când conectați cablul de alimentare la gateway-ul dvs., acesta clipește pentru câteva secunde și apoi nu se întâmplă nimic, vă rugăm să deconectați AMBELE cabluri de la gateway-ul dvs. timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul gateway.


  1. Resetarea termostatului dvs.:


Odată ce aveți o lumină verde la gateway-ul dvs., scoateți rapid o baterie din termostat pentru câteva secunde și apoi reintroduceți-o pentru a reseta termostatul. Când reintroduceți bateria în termostat, veți vedea un indicator de baliză care clipește pe ecranul termostatului pentru câteva secunde, urmat de un icon glob (așa cum este arătat) pentru a indica că termostatul are acum o conexiune la internet.


Starea nouă de conexiune:


Sperăm că, urmând ghidurile de mai sus, veți avea un termostat care afișează un icon glob pe ecran, un gateway care are o lumină verde și o aplicație sau aplicație web care arată ca imaginile de mai sus.


           _____
    • Related Articles

    • RT310i - Red Flashing Light on the Receiver

      RT310i : Lumină roșie care clipește pe receptor - Cuplare (7 . 2 . 1) . Descriere : O lumină roșie care clipește pe receptor înseamnă că legătura de comunicare între termostatul tău și receptor a fost pierdută și dispozitivele tale trebuie cuplate. ...
    • RT310i - Gateway Setup

      RT310i : Configurare Gateway (6.1.1) . Descriere : Gateway-ul oferă o conexiune pentru sistemul dvs. RT310i la internet. Acesta permite controlul termostatului dvs. de la aplicația de pe telefonul mobil / tabletă sau PC. Fără acest dispozitiv ...
    • RT310i - Gateway Setup

      RT310i : Configurare Gateway (1.4.1) . Descriere : Gateway-ul oferă o conexiune pentru termostatul RT310i la internet. Permite controlul termostatului dvs. prin aplicația de pe telefonul mobil / tabletă . Fără acest dispozitiv conectat, termostatul ...
    • RT310i - Manuals

    • RT310i - Internet Connectivity

      RT310i : Conectivitatea la Internet / Gestionarea Dispozitivelor (6.2.1) . Descriere : Dacă întâmpinați probleme în controlul termostatului prin aplicația de pe dispozitivul dvs. mobil sau aplicația afișează ecranul Gestionare Dispozitive când vă ...