Lumina roșie intermitentă pe receptorul termostatului RT310i

RT310i - Lumină roșie intermitentă pe receptor - Asociere

 RT310i : Lumină roșie intermitentă pe receptor  Asociere (7.2.1) .

Descriere :


O lumină roșie intermitentă pe receptor înseamnă că legătura de comunicații dintre termostat și receptor a fost pierdută și dispozitivele dumneavoastră au nevoie de asociere. Termostatul dumneavoastră nu va putea controla cazanul și încălzirea nu va funcționa. Vă rugăm să urmați procedura de mai jos pentru a rezolva această problemă.



Procedura de asociere :      

Vă rugăm să vă asigurați că termostatul și receptorul sunt la mai mult de 1 metru distanță în timpul acestui proces.




  1. Opriți cazanul la sursa de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni. Acesta se oprește de obicei de la un comutator cu siguranță aflat în apropierea cazanului.



  1. Pe receptor, setați comutatoarele în pozițiile PORNIT și AUTOMAT.


   







  1. Acum opriți comutatorul Pornit / Oprit și apoi reporniți pe PORNITiar o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.



  1. Cu termostatul la mai mult de un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant din partea din față a termostatului pentru a afișa butonul Test / Asociere.



  1. Folosind o agrafă, un PIN sau un element similar, țineți apăsat butonul Test / Pairing până când vedeți SY9 afișat.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asocieze, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșu continuu.



  1. Țineți apăsat butonul de testare / asociere de pe termostat până când afișajul revine la timp și temperatură.



  1. Dispozitivele dumneavoastră ar trebui acum să fie asociate și le puteți testa după cum puteți observa mai departe.



  1. Pentru a testa procesul de asociere și pentru a vă asigura că aveți o legătură clară de comunicații neobstrucționate între termostat și receptor, apăsați butonul Test / Asociere o dată și va fi afișat „TE9”.



  1. Dacă aveți o legătură bună între dispozitive, ambele lumini de pe receptor vor clipi. Dacă ambele se opresc, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, frigider sau dulap de arhivare etc., fie procesul de asociere nu a reușit. Mutați termostatul mai aproape de receptor și încercați din nou.



  1. Ca alternativă, pentru a testa fizic dispozitivele funcționează, rotiți temperatura de pe termostat peste temperatura curentă a camerei, receptorul ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și cazanul dumneavoastră ar trebui să înceapă să funcționeze.




                                               ___________________________


    • Related Articles

    • RT310i - Asocierea cu receptorul RXRT510

      RT310i : Asocierea cu receptorul RXRT510 Descriere : Asocierea stabilește o comunicare între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, atunci probabil dispozitivele dumneavoastră au nevoie de asociere. Cu RT310i, ...
    • RT310i - Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive

      RT310i : Conexiune la Internet / Gestionare dispozitive Descriere : Dacă întâmpinați probleme cu controlul termostatului dumneavoastră din aplicația de pe dispozitivul dumneavoastră mobil sau aplicația afișează ecranul Gestionare dispozitive atunci ...
    • RT310i - Actualizări firmware

      RT310i : Actualizări firmware (6.5.1) . Descriere : Termostatul dumneavoastră RT310i este capabil să primească actualizări de firmware OTA (Over the Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul la curent cu modificările externe care vă ...
    • RT310i - Cum pot sa instalez un IT500 sau un RT310i care a fost asociat cu alt cont?

      Daca cunoasteti proprietarul anterior, rugati proprietarul sa stearga dispozitivul din contul lui. Apoi veti avea posibilitatea sa asociati dispozitivul cu contul dumneavaostra. Daca nu cunoasteti proprietarul anterior, va trebui sa trimiteti un ...
    • RT310i - Setarea programelor pe termostat

      RT310i : Setarea programelor pe termostat (4.3.1)    Descriere :    Setările programelor pentru RT310i pot fi programate numai pe aplicația mobilă sau pe site-ul web. Nu este posibil să programați un program direct de la termostat.