RT310i - Program Schedules on the App

RT310i - Program Schedules on the App

 RT310i : Setarea programelor de programare în aplicație (4.3.2)  


Descriere :         Programările termostatului RT310i pot fi programate și controlate doar din aplicație. 



Tipuri de Programe : RT310i are trei metode diferite în care puteți programa programe. 


Toate :                          Prima opțiune vă permite să definiți un set de ore și temperaturi pentru un program care va rula toată săptămâna. Va executa aceeași rutină de programare în fiecare zi a săptămânii.


5/2 :                        A doua opțiune definește două seturi de programe. Un set de ore și temperaturi va fi folosit pentru perioada săptămânii (de luni până vineri) și un alt set separat care va fi utilizat în weekend (sâmbătă și duminică), de aceea 5/2. 


Individual :                Ultima opțiune vă permite să definiți un program pentru fiecare zi a săptămânii în mod individual, astfel încât încălzirea să vină la diferite ore și temperaturi în fiecare zi.



Procedura Aplicației :


                                      1.                                                               2.      

                                                                   



  1. Apăsați 'Programare' în colțul din stânga jos al ecranului. 

Apoi apăsați pe 'evenimentul următor' în partea de jos a ecranului pentru a începe introducerea programului dvs.. 


  1. Selectați care metodă de programare este cea mai potrivită pentru dvs.; ‘Toate’, ‘5/2’ or ‘Individual’.



                  3.                                               4.                                                5. 

                   


  1. Când selectați ‘TOATE’ metoda de programare în banda de sub ‘PROGRAMARE’. Săgeata mică va apărea pe 'J' (Joi) pentru a arăta că programați întreaga săptămână.


  1. Când selectați metoda de programare '5/2', săgeata mică va arăta spre 'M' (Miercuri) pentru a arăta că programați perioada de luni-vineri a săptămânii. Apăsând 'S' (Sâmbătă) va muta săgeata mică între 'S' și 'D' (Sâmbătă și duminică) pentru a arăta că acum programați perioada weekend-ului.


  1. Când selectați metoda de programare 'INDIVIDUAL', săgeata mică va apărea pe 'L' (Luni) pentru a arăta ziua curentă programare. Odată ce prima zi este completă, puteți apăsa apoi 'M' (Marți) pentru a începe programarea zilei următoare. Urmați acest procedeu până când ați programat fiecare zi a săptămânii.


A            

                   6.                                             7.                                             8.     

               


  1. Pentru a începe programarea unui program apăsați săgeata de pe partea dreaptă a primului program Oră și Setare.


  1. Derulați afișajul cu Ore și Minute pentru a selecta ora de start dorită.

Apoi folosiți cursorul pentru a seta temperatura dorită și apăsați 'SALVARE' pentru a confirma.


  1. Veți fi întors la pagina programului pentru a vă permite să selectați următoarea Intrare în Program. Încălzirea dvs. va fi menținută la prima temperatură setată până la ora de start a celei de-a doua intrări. Încălzirea va fi apoi menținută la acea temperatură (16'C în exemplul de mai sus) până la ora de start a celei de-a treia Intrări în Program și așa mai departe. 


  1. Continuați prin fiecare intrare în Program pentru a seta opțiunile dorite.


  1. Aveți de asemenea opțiunea de a 'Copia' un program de programare, selectați ziua sau grupul de zile pe care doriți să le copiați și 'Lipiți' programul în acea zi / grup de zile.


                                                     _______________________________
    • Related Articles

    • RT310i - Setting Program Schedules on the Thermostat

      RT310i : Setarea Programului de Programe pe Termostat (4.3.1) Descriere : Programarea se poate realiza doar folosind Aplicația Mobilă. Nu este posibil să programezi de pe termostat. ____________________________
    • RT310i - Downloading Mobile App for Android

      RT310i : Descărcarea aplicației mobile pentru Android (1.8.1) . Procedura de descărcare și instalare 4. 5. 6. 7. 8. 1. Localizați aplicația 'Play Store' pe telefonul dvs. mobil Android. 2. Faceți clic în ‘Căutare pentru aplicații și jocuri’ caseta de ...
    • RT310i - Programs Schedules Explained

      RT310i : Programele de Programare Exp (4.1.1) . Descriere : Programele de programare vă permit să specificați la ce ore ale zilei doriți să porniți încălzirea și la ce temperatură doriți să mențineți casa. Sistemul RT310i vine cu unele programe ...
    • RT310i - Heating Operating Modes App

      RT310i : Moduri de Funcționare a Încălzirii (Aplicație) (3.1.2) . Descriere : Funcția de încălzire are trei Moduri de Funcționare: Program, Manual și Oprit. Moduri de Funcționare : 1. 2. 3. Program : In Mod Program În Mod Program, încălzirea se va ...
    • RT310i - Manual Mode on the App

      RT310i: Mod manual în aplicație(5. 4 . 2 ) . Descriere: În Modul Manual, termostatul tău nu va rula niciun program planificat, ci îți va permite să setezi manual temperatura dorită în cameră. Activarea Modului Manual: 1. 2. 1. Apasă pe „Manual” în ...