RT310i - Asocierea cu receptorul RXRT510

RT310i - Asocierea cu receptorul RXRT510


 RT310i : Asocierea cu receptorul RXRT510

Descriere :


Asocierea stabilește o comunicare între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, atunci probabil dispozitivele dumneavoastră au nevoie de asociere. Cu RT310i, asocierea dintre termostat și receptor a fost deja realizată în fabrică. Dacă trebuie să le conectați din nou, vă rugăm să urmați procedura de mai jos.
Asociere :      Vă rugăm să vă asigurați că termostatul și receptorul sunt la mai mult de 1 metru distanță pe parcursul acestui proces.

 1. Opriți receptorul de la sursa de alimentare pentru cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni..
 1. Pe receptor, Setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.    1. Acum glisați rapid comutatorul On/Off pe Off și apoi rapid pe On. Ledul roșu ar trebui să înceapă să clipească.
 1. Cu termostatul la mai mult de un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant din partea din față a termostatului pentru a afișa butonul Test / Pairing.
 1. Folosind o agrafă, țineți apăsați butonul Test / Pairing până când vedeți SY9 afișat.
 1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asocieze. Odată sincronizare, ledul devine roșu continuu.
 1. Țineți apăsat butonul de Test / Pairing de pe termostat până când temperatura este afișata pe ecran.
 1. Dispozitivile dumnevoastră ar trebuie să fie conectate acum. Puteți să le testați prin procedura de mai jos.  1. Pentru a testa procesul de asociere și a vă asigura că aveți o legătură bună de comunicare între termostat și receptor, apăsați butonul Test / Pairing o dată. Pe ecran va fi afișat „tE9”.
 1. Dacă aveți o legătură bună între dispozitive, ambele leduri de pe receptor vor clipi. Dacă ambele se opresc, atunci fie ceva blochează comunicarea, cum ar fi un perete gros, cutie metaliză, etc., fie procesul de împerechere nu a reușit. Mutați termostatul mai aproape de receptor și încercați din nou.
 1. Ca alternativă, pentru a testa fizic dispozitivele, modificați temperatura de pe termostat peste temperatura curentă a camerei. O lumină verde ar trebui să se aprindă pe receptor la nivelul butonului Auto/Manual și cazanul dumneavoastră ar trebui să înceapă să funcționeze.

                                                ___________________________

  • Related Articles

  • RT310i - Imperecherea cu receptorul RXRT510

    RT310i : Imperecherea cu receptorul RXRT510 (1.6.1) .                        Descriere :                        Conectarea stabilește o legătură de comunicații între termostat și receptor. Dacă termostatul nu reușește să vă controleze cazanul, ...
  • iT500 - Este termostatul iT500 compatibil cu Amazon Alexa sau Google Home

   Termostatul iT500 nu este compatibil cu Amazon Alexa sau Google Home.
  • RT310i - Comenzile receptorului

    RT310i : Comenzile receptorului (1.3.3) . Descriere :     Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dumneavoastră de încălzire. Prin cablu direct la centrala, pompa și supapele de control, receptorul vă controlează încălzirea.          ...
  • RT310i - Proceduri de resetare

    RT310i : Proceduri de resetare  (5.6.1) . Descriere :      Termostatul RT310i și Gateway-ul iTG310 pot fi resetate folosind procedurile de mai jos. Resetare termostat:  Pentru a efectua o resetare soft sau „repornire” a dispozitivului, scoateți una ...
  • RT310i- Ce se găsește în cutie

    RT310i : Ce se găsește în cutie   (1.1.1) .         Termostatul de cameră RT310i înlocuiește termostatul fix cu fir și, de asemenea, temporizatorul sau partea programabilă a sistemului dumneavoastră de încălzire. Comunică de la distanță cu ...