RT310i - Pairing with the RXRT510 Receiver

RT310i - Pairing with the RXRT510 Receiver

 RT310i :  Asocierea cu receptorul RXRT510  (1.6.1) .


Descriere :


Asocierea stabilește o legătură de comunicație între Termostatul dvs. și Receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze boilerul, atunci probabil dispozitivele dvs. trebuie asociate. Cu RT310i asocierea între termostat și receptor a fost deja realizată. Dacă aveți nevoie să re-asociati cele două dispozitive în orice moment, atunci vă rugăm să urmați procedura de mai jos.



Procedura de Cuplare :           Vă rugăm să vă asigurați că Termostatul și Receptorul sunt la o distanță de cel puțin 1 metru în timpul acestui proces.




  1. Opriți  receptorul de la sursa de alimentare principală cel puțin 5 secunde înainte de a-l reporni. 


  1. La receptor, setați comutatoarele în pozițiile ON și AUTO.


   




  1. Acum comutați rapid Comutatorul On/Off pe OFF și apoi înapoi pe ON, o lumină roșie ar trebui să înceapă să clipească.



  1. Cu termostatul la peste un metru distanță de receptor, trageți în jos capacul glisant de pe partea din față a termostatului pentru a dezvălui butonul Test / Asociere.



  1. Folosind un ac de hârtie, un ac sau similar, apăsați și mențineți apăsat Butonul de Test / Asociere până când vedeți afișat SY9.



  1. Cele două dispozitive vor încerca acum să se asocieze, iar lumina receptorului ar trebui să înceteze să clipească și să devină roșie solidă.



  1. Apăsați și mențineți apăsat butonul de test/asociere de pe termostat până când afișajul revine la ora și temperatura.



  1. Dispozitivele dvs. ar trebui să fie acum asociate și le puteți testa în felul următor.



  1. Pentru a testa procesul de asociere și pentru a vă asigura că aveți o legătură de comunicație clară și neobstrucționată între termostatul dvs. și receptor, apăsați butonul Test / Asociere o singură dată și va fi afișat 'TE9'.



  1. Dacă aveți o legătură bună între dispozitivele dvs., ambele lumini de pe receptor vor clipii. Dacă se sting ambele, atunci fie ceva blochează comunicarea precum un perete gros, frigider sau un dulap de arhivare etc. sau procesul dvs. de cuplare a fost nereușit. Apropiați termostatul de receptor și încercați din nou.



  1. Alternativ, pentru a testa fizic dispozitivele și a verifica că funcționează, măriți temperatura de pe termostat peste temperatura actuală a camerei, receptorul dumneavoastră ar trebui să facă clic, o lumină verde ar trebui să se aprindă și centrala dumneavoastră ar trebui să înceapă să funcționeze acum.




                                               ___________________________
    • Related Articles

    • RT310i - Pairing with the RXRT510 Receiver

      RT310i : Cuplarea cu Receptorul RXRT510 ( 1 . 6 . 1 ) . Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicație între termostatul dvs. și receptor. Dacă termostatul dvs. nu reușește să controleze centrala termică, atunci probabil dispozitivele dvs. ...
    • RT310i Receiver Controls

      RT310i: Controalele Receptorului (1.3.3) . Descriere : Receptorul RXRT510 este partea de comutare a sistemului dvs. de încălzire. Conectat direct la boilerul, pompa și supapele de control, receptorul controlează încălzirea dvs.. LED Rosu ON OPRIT ...
    • RT310i - Red Flashing Light on the Receiver

      RT310i : Lumină roșie care clipește pe receptor - Cuplare (7 . 2 . 1) . Descriere : O lumină roșie care clipește pe receptor înseamnă că legătura de comunicare între termostatul tău și receptor a fost pierdută și dispozitivele tale trebuie cuplate. ...
    • RT310i - Installation of the RXRT510 Receiver

      RT310i: Instalarea Receptorului RXRT510 (1.3.1) . Notă : Acest accesoriu trebuie montat de o persoană competentă, iar instalarea trebuie să respecte orientările furnizate în Regulamentele de Instalații Electrice IEE și Regulamentele de Construcții ...
    • RT310i - Manuals