RT310i - Firmware Updates

RT310i - Firmware Updates

 RT310i: Actualizări de Firmware (6.5.1) . 


Descriere : Termostatul dvs. RT310i este capabil să primească Actualizări de Firmware prin OTA (Over The Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea afecta sistemul dvs., de exemplu, actualizarea de la Apple a sistemului lor de operare pentru telefoane iOS.. 


În cele mai multe cazuri, veți primi o notificare că există o Actualizare de Firmware disponibilă pentru termostatul dvs. și vi se va cere să mutați dispozitivul mai aproape de gateway-ul dvs. și să procedați. Deoarece acest proces depinde de viteza conexiunii dvs. la internet și de lățimea de bandă disponibilă, s-ar putea să constatați că va dura mai multe încercări pentru a finaliza cu succes actualizarea.. 



Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la finalizarea Actualizării de Firmware fără erori..


  1. Montați un set de baterii alcaline noi pe termostatul dvs. Cum software-ul care este actualizat este crucial pentru funcționarea dispozitivului dvs., dacă bateriile nu au suficientă energie rămasă pentru a permite finalizarea actualizării, aceasta nu va începe..


  1. Mutați termostatul mai aproape de gateway-ul dvs., dar nu mai puțin de 1 metru distanță. Amplasarea termostatului prea aproape sau deasupra gateway-ului poate provoca la fel de multe erori de comunicare ca și atunci când este prea departe..


  1. Dacă aveți mai multe dispozitive care folosesc WiFi-ul router-ului dvs. de internet, atunci, dacă este posibil, opriți dispozitivele sau WiFi-ul acestor dispozitive. Cu cât sunt mai multe dispozitive conectate la routerul dvs., cu atât mai puțină lățime de bandă la internet este disponibilă pentru termostatul dvs. pentru a efectua actualizarea..


Dacă nu reușiți să finalizați actualizarea, dar tot doriți să folosiți aplicația pentru a controla dispozitivul dvs., faceți clic simplu pe termostatul dvs. în ecranul Manage Devices. Puteți încerca din nou actualizarea în alt moment..



Actualizarea de Firmware nu reușește :


Dacă ați urmat sugestiile de mai sus, dar constatați că Actualizarea de Firmware nu reușește, verificați gateway-ul dvs. (Gateway-ul furnizează o conexiune pentru sistemul dvs. RT310i la internet)..


Gateway-ul ar trebui să fie configurat conform indicat în diagramă.. 


 

Asigurați-vă că Gateway-ul este conectat la routerul dvs. de internet / broadband folosind Cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a permite comunicarea cu termostatul dvs. RT310i și apoi asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat în mod sigur. Atunci când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț..


      


Dacă aveți o lumină roșie pe gateway-ul dvs. :


Asigurați-vă că ați folosit portul corect de pe routerul dumneavoastră atunci când ați configurat Gateway-ul. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dumneavoastră de servicii de internet corespunzător pentru ca Gateway-ul să funcționeze corect. 


Portul 1 : Clienții Sky.
Portul 2 : Clienții Sky Q și NOW TV.

            Portul 3 : Clienții BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.


      Notă:  S-ar putea să aveți nevoie și de portul 80 și portul 2165 UDP deschis pe routerul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să consultați manualul de operare al routerelor sau să contactați ISP-ul pentru detalii despre setările de port TCP/UDP.


 

                                                   ______________________


    • Related Articles

    • RT310i - Manuals

    • RT310i - Downloading Mobile App for iOS

      RT310i : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de Descărcare și Instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Faceți clic pe ‘Search’ iconul din colțul ...
    • RT310i - Holiday Mode

      RT310i : Modul de vacanță (5.4.1) . Descriere : Modulul de vacanță oprește încălzirea sau răcirea pentru o perioadă definită de timp. Protecția împotriva înghețului va fi activată în modulul de vacanță pentru încălzire. Modulul de vacanță poate fi ...
    • RT310i- Registering Online - Website

      RT310i : Înregistrare online - website (1.8.4) . Descriere : Termostatul RT310i poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui ...
    • RT310i - Registering on the App

      RT310i : Înregistrare în aplicație (1.8.3) . Descriere : Termostatul RT310i poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dumneavoastră. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a ...