RT310i : Dispozitivul este deja înregistrat / asociat / conectat (6.4.3) .
Dacă atunci când încercați să înregistrați dispozitivul dvs. la un cont pe care tocmai l-ați creat, primiți un mesaj care indică că "Dispozitivul este deja înregistrat / asociat / conectat la un alt cont de utilizator", atunci va trebui să faceți clic pe link-ul de mai jos și să completați informațiile solicitate în formular pentru a ne permite să eliberăm dispozitivul de contul proprietarului anterior, permițându-vă apoi să vă înregistrați sub contul dvs.. |
Vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos și să completați formularul. |