RT300 - Wiring Diagram

RT300 - Wiring Diagram

 RT300: Diagrama de cablaj  (1.3.2.) .


Poziția ideală pentru amplasarea termostatului RT300 este la aproximativ 1,5m deasupra nivelului pardoselii, într-un loc unde termostatul este accesibil, luminat suficient și liber de extreme de temperatură și curenturi de aer. Nu montați termostatul pe un perete exterior, deasupra unui radiator sau într-un loc unde ar putea fi expus la lumina directă a soarelui.

Conexiunile electrice la RT300 se fac la placă standard din industrie furnizată. Acest lucru simplifică instalarea, deoarece nu se fac conexiuni la controlorul în sine. Detaliile conexiunii sunt prezentate mai jos - nu este necesară nicio conexiune la pământ pentru funcționarea corectă și sigură a RT300, dar este furnizat un terminal de parcare pentru a conecta un fir de pământ dacă este prezent.



După instalarea plăcii de bază într-un loc potrivit, conexiunile de cablaj pot fi făcute așa cum este prezentat mai sus.

Următoarele criterii se aplică instalării:

• Alimentarea AC principală de intrare ar trebui să fie de 230V AC și protejată cu un siguranță de 5 amperi.

• Dimensiunea optimă a cablului pentru instalare este de 1,5 mm2; culorile cablului ar trebui să fie în conformitate cu cerințele actuale ale Regulamentelor de Cablaj IEE

                  Intrarea cablului ar trebui să fie de la partea din spate a plăcii de bază.

• Toate conexiunile de cablaj ar trebui să fie făcute în mod sigur și să fie ferm prinse sub inelul pătrat de cupru de pe fiecare terminal.

• RT300 necesită două baterii alcaline de tip 'AA' pentru a funcționa corect. Asigurați-vă că bateriile sunt introduse corect, acordând o atenție deosebită marcajelor de polaritate de pe baterie și de lângă suporturile de baterii 

   Nu repuneți în funcțiune alimentarea principală a sistemului până când toate elementele asociate sunt complet instalate.


.


.


NOTĂ: Toate lucrările de instalare electrică ar trebui să fie efectuate de un Electrician calificat sau de o altă persoană competentă. Dacă nu sunteți sigur cum să instalați acest termostat, consultați fie un electrician calificat, fie un inginer termic sau furnizorul dvs. de cazane/sistem de încălzire pentru sfaturi despre cum să continuați

.


Nu îndepărtați sau rearanjați RT300 pe placa de bază fără ca alimentarea principală a sistemului să fie izolată.

                                                             __________________________