Ce se află ăn cutia termostatului IT500

IT500 - Conținut cutie


 iT500 : Conținut cutie   

Termostat de cameră iT500


Suport de birou


IT500 este un termostat care controlează sistemul dumneavoastră de încălzire, local sau de la distanta via aplicatiei Salus iT500 plusControlează de la distanță cazanul sau/și boilerul prin intermediul receptorului iT500RX. Este portabil și alimentat cu baterii (2 x baterii alcaline AA incluse), deci poate fi amplasat oriunde în casă. De asemenea, este inclus in pachet un suport de birou și un kit de montare pe perete.


Receptorul este partea de comutare a sistemului dumneavoatră de încălzire. Legat printr-un cablu direct de cazan sau pompă, receptorul controlează sistemele de încălzire și de apă caldă.

În caz de defecțiune a sistemului iT500,  cu ajutorul receptorului aveți posibilitatea de a porni sau a opri încălzirea / apa caldă manual .


Nb. Receptorul necesită instalare profesională de către un electrician calificat sau inginer de încălzire



Receptorul iT500RX 

ITG310 Internet Gateway

Cablu Ethernet ADSL


Adaptor de alimentare Gateway


Gateway-ul  se ocupă de conexiunea la internet a sistemului iT500. Permite controlul încălzirii centrale și al apei calde de oriunde, prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil / tabletăiT500 plus.


Set de montare pe perete


Include placă de suport cu boloboc încorporatșuruburi și dibluri de fixare.


Echipament optional      :    Nu este inclus în cutie, se achiziționează separat.



Senzor iT300 


Dacă iT500-ul achiziționat de dumneavoatră va fi utilizat pentrucontrola 2 zone separate de încălzireveți avea nevoie de senzorul de temperatură iT300 pentrudoua zonăAcesta înlocuiește necesitatea unui al doilea termostatdeoarece transmite temperatura celei de-a doua zone către unitatea iT500.


Acesta trebuie instalat în zona casei din care va fi controlatădoua zonăadică, de exemplu - la etaj.


IT300 este portabil și alimentat cu baterii și vine împreună cu un kit de montare pe perete.





    • Related Articles

    • IT500 - Dispozitiv offline în aplicație

      iT500 : Aplicația spune că dispozitivul meu iT500-ul este „offline” (7.2.8) . Descriere : Dacă întâmpinați probleme cu controlul termostatului dumneavoastră din aplicația de pe dispozitivul mobil sau aplicația dumneavoastră afișează ecranul ...
    • IT500 - Lumină roșie pe Gateway - Conexiune la internet

       iT500 : Lumină roșie pe Gateway- Conexiune la Internet  Dacă aveți o lumină roșie în colțul gateway-ului iT500 înseamnă că dispozitivul dumneavoastră nu are o conexiune cu serverul Salus prin Internet. Primul lucru pe care trebuie să-l încercați ...
    • IT500 - Manual de utilizare

      Regasiti atasat manualul de utilizare pt IT500