iT500 - Q & A Section

iT500 - Q & A Section

 iT500 : Întrebări și Răspunsuri  (7.1.1) . 


Descriere 

Această secțiune își propune să ofere răspunsuri rapide la orice întrebări pe care le-ați putea avea și să vă orienteze către documentul relevant dacă este necesară mai multă informație.

 

Receptor :

Receptorul meu are o lumină albastră intermitentă pe comutatorul de sus, ce înseamnă asta?

O lumină albastră intermitentă este o indicație normală că termostatul iT500 solicită/cere căldură. Centrala ar trebui să funcționeze în timp ce această lumină clipește.            

(Vezi: Instalare și Configurare / Instalarea Receptorului / Documentul Luminilor Receptorului 1.3.4)


Receptorul meu are o lumină roșie solidă pe comutatorul de jos, ce înseamnă asta?

O lumină roșie solidă pe Receptor arată că este pregătit să înceapă procesul de cuplare cu termostatul.            

(Vezi: Cuplare / Cuplare cu iT500RX Doc. 2.1.1)


Receptorul meu are o lumină galbenă/portocalie pe comutatorul de sus, ce înseamnă asta?

O lumină galbenă/portocalie pe receptor este o indicație de defect pentru a arăta că receptorul a pierdut comunicarea cu termostatul iT500 și a intrat în Modul de Siguranță. Vă rugăm să verificați distanța dintre cele două unități și sursele de interferență a comunicării, cum ar fi frigiderele sau congelatoarele metalice. Conexiunea va fi restaurată automat atunci când eroarea este remediată prin repoziționarea termostatului.            

(Vezi: Caracteristici și Funcții / Modul de Siguranță Doc. 5.11.1)


Receptorul meu are o lumină verde pe comutatorul de jos, ce înseamnă asta?

O lumină verde este normală și înseamnă pur și simplu că Receptorul și Termostatul sunt alimentate și cuplate corect (Vezi: Instalare și Configurare / Instalarea Receptorului / Documentul Luminilor Receptorului 1.3.4).                  



Aplicație : 


Ce aplicație ar trebui să folosesc pentru iT500 ?

Trebuie să folosiți aplicația „iT500 Plus”.


De unde pot descărca aplicația de smartphone pentru a opera iT500-ul meu?

În 'App Store' al Apple pentru iPhone sau în 'Google Play Store' pentru dispozitivele Android. Windows Phone-ul nu este suportat. Ai nevoie de aplicația iT500 Plus.               

(Consultă: Configurare și instalare / Instalarea și înregistrarea aplicației / Descărcarea aplicației mobile pentru iOS Doc 1.8.2 )


Ce face aplicația pentru smartphone-uri?

Aplicația pentru smartphone-uri permite controlul termostatului iT500 de la distanță peste Internet. Ai acces complet de la distanță la controalele de încălzire și programele de programare.


De ce nu pot accesa iT500 pe PC sau aplicația pentru smartphone după ce l-am înregistrat?

În primul rând, verifică că ai primit emailul de confirmare a înregistrării și dă clic pe linkul din interior pentru a completa înregistrarea. Apoi verifică că ai folosit adresa de email și parola corecte pentru a te conecta (acestea trebuie să fie detaliile folosite pentru a-ți înregistra contul). Asigură-te că codul dispozitivului sau numărul STA corect (aflat în compartimentul bateriilor pe o etichetă în spatele bateriilor) a fost adăugat la contul tău. Ar trebui să vezi o imagine a dispozitivului tău după ce te-ai conectat la aplicație, dă clic pe Numărul dispozitivului pentru a intra în panoul de control. 

(Consultă: Configurare și instalare / Instalarea și înregistrarea aplicației / Înregistrarea iT500 în aplicație Doc 1.8.3 )


Pot controla două sau mai multe persoane termostatul cu telefoane separate? 

Da, trebuie doar să descarce aplicația iT500 Plus și să se conecteze cu aceeași adresă de email și parolă folosite la crearea contului.


De ce nu am primit emailul de confirmare după ce mi-am schimbat parola ? 

Emailul s-ar putea să fi ajuns în folderele 'Junk' sau 'Spam'. Asigură-te de asemenea că ai folosit adresa de email corectă asociată cu contul și că nu ai introdus greșit adresa în timpul cererii de schimbare a parolei.


Codul dispozitivului meu iT500 / Codul STA este înregistrat la alt utilizator, cum îi pot elimina?

Înregistrați codul dispozitivului dvs., acesta poate fi găsit pe o etichetă în compartimentul bateriei sub baterii. Apoi completați formularul de mai jos. Vom anula dispozitivul de pe contul proprietarului anterior astfel încât să puteți înregistra cu detaliile dvs. (Referință: Conexiune la Internet și aplicație / Înregistrarea dispozitivelor / Dispozitivul este deja înregistrat / asociat / conectat Doc 6.4.3).

(Consultați: Conexiune la Internet și aplicație / Înregistrarea dispozitivelor / Dispozitivul este deja înregistrat / asociat / conectat Doc 6.4.3)


De ce 'Codul de activare' furnizat la înregistrarea unui cont nu funcționează?

Codul de activare este valabil doar pentru 60 de minute. Vă rugăm să porniți din nou procesul de înregistrare. 

(Consultați: Instalare și configurare / Instalare și înregistrare a aplicației / Înregistrarea iT500 pe aplicație Doc 1.8.3)



Termostat :


De ce nu se activează niciodată încălzirea mea?

Verificați dacă iT500 este în Modul Auto. 'AUTO' ar trebui să fie vizibil în partea de jos din dreapta a afișajului termostatului. Dacă nu este sau afișează 'OPRIT', apoi apăsați și mențineți apăsate butoanele Tick și Setări (Butonul Cog) împreună, apoi utilizați tastele de săgeată Sus / Jos pentru a schimba în 'AUTO' și apăsați Tick pentru a confirma.          

(Referință: Moduri de funcționare / Încălzire / Termostat Doc. 3.1.1)


De ce butoanele mele iT500 nu funcționează?

Verificați că funcția de Blocare a ecranului nu este activă. Dacă este activă, va fi vizibil un icon cu lacăt în colțul din dreapta sus al ecranului termostatului. Dezactivați funcția apăsând și menținând apăsate cele două butoane stânga sus de pe termostat, în același timp.            

(Consultați: Caracteristici și funcții / Blocare ecran Doc. 5.1.1)


După instalarea iT500, de ce nu se aprinde centrala termică, de ce este asta?

Ați cuplat termostatul dvs. cu receptorul dvs.? Vă rugăm să consultați instrucțiunile de cuplare.  

(Consultare: Cuplarea / Cuplarea cu iT500RX Doc. 2.1.1)


Pot să mențin ecranul termostatului 'activat' tot timpul?

Din păcate nu, deoarece dispozitivul funcționează cu baterie și dezactivarea funcției de somn ar epuiza bateriile prematur. 


Mi-am scăpat și mi-am deteriorat termostatul iT500, pot înlocui doar termostatul sau trebuie să cumpăr un kit complet care include receptorul și gateway-ul? 

Puteți înlocui doar termostatul, cumpărând un (iT500BM), dar va trebui să cuplați noul termostat la receptorul dvs. existent. Va trebui, de asemenea, să înregistrați codul dispozitivului / Numărul STA al noului termostat pe aplicație.          


Unde pot găsi codul meu de dispozitiv sau Numărul STA?

Codul dispozitivului dvs. este amplasat pe o etichetă în compartimentul bateriei de pe partea de jos a termostatului dvs. Va trebui să scoateți bateriile pentru a vedea eticheta și numărul. 

(Consultare: Instalare și configurare / Termostat / Introducere baterii și cod dispozitiv Doc. 1.5.1)


Cum pot obține simbolul „Tap” pe dispozitivul meu iT500 ?

  • Mențineți apăsată tasta de setări (Roată) și tasta Up Arrow în același timp timp de cinci secunde și lăsați, veți vedea două case și un robinet.
  • Apăsați tasta Tick din nou, veți vedea casa.
  • Apăsați tasta Up Arrow până când veți vedea o casă și un robinet.
  • Apăsați tasta Tick până când reveniți la ecranul normal, simbolul robinetului va fi apoi pe dispozitivul dvs..

Internet : 


Funcționează iT500 cu Alexa ?

Nu. Din păcate, nu există planuri de a face acest dispozitiv compatibil cu Alexa. Gama Salus Smart Home Quantum este compatibilă cu Alexa și Google Home. 


Pot opera încălzirea folosind termostatul iT500 fără o conexiune la internet?

Da, funcțiile de bază și comunicarea au loc prin radio. Doar operația cu smartphone-ul sau dispozitivele mobile nu este posibilă fără Internet. 


Actualizarea firmware-ului meu eșuează, ce pot face?

Verificați dacă gateway-ul este conectat la routerul de internet și dacă are o lumină verde, ceea ce înseamnă că există o conexiune la internet. Înlocuiți bateriile din termostatul iT500 cu baterii noi alcaline AA de marcă. Poziționați termostatul de cameră iT500 mai aproape de gateway, la aproximativ 1 metru distanță, și rulați din nou actualizarea OTA (Over The Air). În funcție de conexiunea la internet, pot fi necesare mai multe încercări.          

(Consultați: Conexiune la Internet și Aplicație / Actualizări Firmware Doc. 6.5.1)


Aplicația spune că termostatul meu iT500 este 'Offline' și că termostatul meu iT500 nu are pictograma globului de internet pe ecranul termostatului, de ce este acest lucru?

Verificați dacă aveți alimentarea la gateway și dacă are o lumină verde (lumina verde indică faptul că sunteți conectat la serverul Salus Controls). Dacă da, scoateți o baterie din termostatul iT500 și înlocuiți-o după 10 secunde. Acest lucru va reporni termostatul și vă va aduce înapoi online.   

Apoi, dacă este necesar, deconectați ambele cabluri de la Gateway. Lăsați-le timp de un minut și apoi reconectați-le, conectând mai întâi cablul care merge la routerul dvs. de internet și apoi adaptorul de alimentare. Acest lucru va reporni Gateway-ul și ar trebui să vă aducă înapoi online.

         

(Consultați: Conexiune la Internet și Aplicație / Conectivitate la Internet - Gestionare Dispozitive Doc. 6.2.1)


De ce gateway-ul meu are o lumină roșie solidă?

O lumină roșie solidă înseamnă că gateway-ul dvs. nu are o conexiune la internet. Vă rugăm să verificați cablul către routerul dvs. de internet. De asemenea, gateway-ul trebuie să fie conectat la o rețea care are DHCP activat și are Porturile de Firewall 80 (UDP/TCP) și 2165 (TCP) deschise. S-ar putea să aveți nevoie să contactați furnizorul dvs. de servicii de internet pentru a vă ajuta să vă schimbați setările routerului.                



                                                     __________________________


    • Related Articles

    • iT500 - Downloading Mobile App for iOS

      iT500 : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de descărcare și instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Apăsați pe pictograma 'Căutare' din partea ...
    • iT500 - Registering Online (Website)

      iT500: Înregistrarea online - Website (1.8.4) . Descriere: Termostatul iT500 poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau prin intermediul site-ului web de pe PC-ul dvs. În acest document vom analiza procedura de înregistrare ...
    • iT500 - Registering Online (Website)

      iT500: Înregistrarea online - Website (6.4.1) . Descriere : Termostatul iT500 poate fi controlat de pe aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau prin intermediul site-ului web de pe PC-ul dvs. În acest document vom analiza procedura de ...
    • IT500 - Internet Connectivity

      iT500: Conectivitate la Internet / Gestionare dispozitive(6.2.1). Descriere: Dacă întâmpinați probleme în controlul termostatului de la aplicația de pe dispozitivul mobil sau dacă aplicația afișează ecranul "Gestionare dispozitive" la conectare, ...
    • IT500 - The app says my device is offline.

      iT500 : Aplicația arată că iT500-ul meu este 'offline’ (7.2.8) . Descriere : Dacă întâmpinați probleme în controlarea termostatului de pe aplicație de pe dispozitivul mobil sau aplicația afișează ecranul Manage Devices când vă conectați, atunci acest ...