iT500 - Program Schedules on the App

iT500 - Program Schedules on the App


iT500 : Setarea Programelor pe Aplicație (4. 3 . 2 )  


Descriere :       Program termostatului iT500 pot fi programate și controlate de pe Aplicație. 



Tipuri de Programe : Sistemul iT500 are trei metode diferite în care puteți programa programe. 



Toate :           Prima opțiune vă permite să definiți un set de ore și temperaturi pentru un program care va rula toată săptămâna. Va efectua aceeași rutină de programare în fiecare zi a săptămânii. 



5/2 :           A doua opțiune definește două seturi de programe. Un set de ore și temperaturi va fi folosit pentru perioada săptămânii (de luni până vineri) și un alt set separat va fi folosit în weekend (sâmbătă și duminică), de aceea 5/2. 



Individual :             Ultima opțiune vă permite să definiți un program pentru fiecare zi a săptămânii individual, astfel încât să puteți avea încălzirea pornită la ore și temperaturi diferite în fiecare zi. 



Procedura pe Aplicație :


  1.          2.

                     



  1. Apăsați pe ‘Program’ în colțul din stânga jos al ecranului. 

Apoi apăsați pe ‘evenimentul următor’ în partea de jos a ecranului pentru a începe introducerea programului dumneavoastră. 



  1. Selectați care metodă de programare este cea mai potrivită pentru dumneavoastră; ‘Toate’, ‘5/2’ sau ‘Individual’.


          3.          4.           5.

                   


  1.  Atunci când selectați metoda de programare a programului ‘TOATE’ în banda de sub ‘PROGRAM’. Săgeata mică va apărea pe ‘J’ (joi) pentru a arăta că programați întreaga săptămână.



  1.  Atunci când selectați metoda de programare a programului ‘5/2’, săgeata mică va indica ‘M’ (miercuri) pentru a arăta că programați perioada de luni-vineri. Apăsând pe ‘S’ (sâmbătă) va muta săgeata mică între ‘S’ și ‘D’ (sâmbătă și duminică) pentru a arăta că acum programați perioada de weekend.


  1.  Atunci când selectați metoda de programare a programului ‘INDIVIDUAL’, săgeata mică va apărea pe ‘L’ (luni) pentru a arăta ziua pe care o programați în acel moment. Odată ce prima zi este completă, puteți apăsa pe ‘M’ (marți) pentru a începe programarea zilei următoare. Urmați această procedură până când ați programat fiecare zi a săptămânii.



          6.          7.          8.

                   



  1.   Pentru a începe programarea unui program, apăsați săgeata din partea dreaptă a primei ore și setări programate.


  1.   Derulați afișajul de ore și minute pentru a selecta ora de start dorită. Apoi utilizați cursorul pentru a seta temperatura dorită și apăsați ‘SALVAȚI’ pentru a confirma.


  1. Veți fi întors la pagina de programare pentru a vă permite să selectați următoarea intrare de program. Încălzirea va fi menținută la prima temperatură setată până la ora de start a celei de-a doua intrări. Încălzirea va fi apoi menținută la acea temperatură (16°C în exemplul de mai sus) până la ora de start a celei de-a treia intrări de program și așa mai departe.



  1. Continuați cu fiecare intrare de program pentru a seta opțiunile dorite.


  1. Aveți, de asemenea, opțiunea de a ‘Copia’ un program, selectați ziua sau grupul de zile în care doriți să îl copiați și ‘Lipiți’ programul în acea zi sau grup de zile.




          _____


    • Related Articles

    • Setting Program Schedules on the Thermostat

      iT500 : Setarea programelor pe termostat (4.3.1) Taste / Butoane necesare : Rotită/Configurări Bifă/Confirmare Săgeți Descriere :Programul termostatului iT500 poate fi setat de la distanță pe dispozitiv în cazul în care utilizatorul nu are acces la ...
    • IT500 - Default Programs Schedules

      iT500: Programe implicite predefinite (4.2.1) . Descriere: iT500 vine cu unele programe predefinite, 6 intervale de program, pe care le puteți utiliza. Acestea sunt în formatul 5 - 2 însemnând un set de programe pentru zilele lucrătoare ( ...
    • IT500 - Programs Schedules Explained

      iT500 : Explicația Programelor de Programare ( 4 . 1 . 1 ) . Descriere : Programele de programare vă permit să specificați momentele zilei în care doriți ca încălzirea să fie pornită și la ce temperatură doriți să mențineți casa. Sistemul iT500 vine ...
    • iT500 - Heating Operating Modes App

      iT500 : Moduri de Funcționare a Încălzirii (Aplicație) (3.1.2) . Descriere : Funcția de Încălzire are trei Moduri de Funcționare: Program, Manual și Oprit. Moduri de Funcționare : 2. 3. Program : In Mod Program În Modul Program, încălzirea dvs. se va ...
    • iT500 - Manual Mode on the App

      iT500 : Modul manual în aplicației (5.6.2) . Descriere : În Modulul Manual, termostatul dvs. nu va rula niciun program, dar vă permite să setați manual temperatura dorită a camerei. Activarea Modului Manual : 1. 2. Apăsați pe 'Manual' pentru a ...