IT500 - The app says my device is offline.

IT500 - The app says my device is offline.

iT500 : Aplicația arată că iT500-ul meu este 'offline’  (7.2.8) . 


Descriere :  Dacă întâmpinați probleme în controlarea termostatului de pe aplicație de pe dispozitivul mobil sau aplicația afișează ecranul Manage Devices când vă conectați, atunci acest document vă va explica de ce și vă va ajuta să rezolvați problema.



Identificarea stării conexiunii dumneavoastră :



Dacă când vă conectați la aplicație de pe dispozitivul mobil sau pe aplicația web, vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul iT500 este în prezent în stare 'Offline', ceea ce înseamnă că nu are conexiune la internet. 


Pe ecranul 'Manage Devices' din aplicația de pe dispozitivul mobil, această stare Offline este indicată printr-un punct gri în mijlocul cercului alb. 


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a readuce dispozitivul dvs. online :-


  1. Verificați dispozitivul Gateway :


În primul rând, vă rugăm să verificați dispozitivul Gateway. Gateway-ul este o cutie mică alb-negru cu o antenă și ar trebui să fie conectată la hub-ul sau routerul dvs. de internet. El furnizează o conexiune pentru sistemul dvs. iT500 la internet.


Gateway-ul ar trebui să fie configurat așa cum este arătat mai jos în diagramă. 


Asigurați-vă că Gateway-ul este conectat la routerul dvs. de internet / bandă largă folosind cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a permite comunicarea cu termostatul iT500 și apoi asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat în siguranță. Când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


 

         

  1. Dacă aveți o Lumină roșie pe Gateway-ul dvs. :


Asigurați-vă că ați folosit portul corect pe routerul dvs. când ați configurat Gateway-ul dvs. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dvs. de servicii internet corespunzător pentru ca Gateway-ul să funcționeze corect. 


Port 1 :   Clienți Sky.
Port 2: Clienții Sky Q și NOW TV. Port 3: Clienții BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.

    Notă:  S-ar putea să ai nevoie și de portul 80 și portul 2165 UDP deschis pe routerul tău de internet. Te rugăm să consulți manualul de operare al routerului sau să contactezi ISP-ul pentru detalii privind setările de port TCP/UDP.


  1. Dacă nu ai nicio lumină pe Gateway :


Dacă nu se aprinde nicio lumină deloc pe gateway, te rugăm să deconectezi cablul de alimentare pentru câteva minute și apoi să-l reconectezi. Dacă nu sunt semne de lumină atunci când reconectezi cablul, te rugăm să verifici sursa de alimentare și, dacă aceasta funcționează, ar putea fi că adaptorul de alimentare al gateway-ului tău a eșuat.


  1. Resetarea gateway-ului tău :


Dacă ai o lumină roșie pe gateway-ul tău sau atunci când conectezi cablul de alimentare în gateway-ul tău și acesta clipește pentru câteva secunde și apoi nu se întâmplă nimic, te rugăm să deconectezi AMBELE cabluri de pe gateway pentru zece minute pentru a reseta dispozitivul gateway.



  1. Resetarea termostatului tău :


Odată ce ai o lumină verde pe gateway-ul tău, scoate rapid o baterie din termostat pentru câteva secunde și apoi pune-o la loc pentru a-ți reseta termostatul. Când pui bateria înapoi în termostat, vei vedea un icon de far (beacon) care clipește pe ecranul termostatului pentru câteva secunde, urmat de un icon de glob (așa cum este arătat) pentru a indica că termostatul are acum o conexiune la internet.



Starea Conexiunii Noi :



Sper să fiți acum urmând ghidurile de mai sus, veți avea un Termostat care afișează un Glob verde pe ecran, un Gateway care are o lumină pe el și o aplicație sau aplicație Web care arată ca imaginile de mai sus.



                                                   ________________________


    • Related Articles

    • How do I register my device on the App ?

      iT500: Înregistrarea în aplicație (7.2.10) . Descriere : Termostatul iT500 poate fi controlat din aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dvs.. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui ...
    • iT500 - Device is already connected.

      iT500: Dispozitivul este deja înregistrat / Asociat / Conectat (6.4.3) . Dacă atunci când încercați să înregistrați dispozitivul la un cont pe care tocmai l-ați creat, primiți un mesaj care spune că "Dispozitivul este deja înregistrat / Asociat / ...
    • IT500- Inserting Batteries & Device Code

      iT500: Introducerea bateriilor și citirea codului STA al termostatului (1.5.1) . Îndepărtați capacul bateriei de la baza termostatului iT500. Faceți o copie a codului complet al dispozitivului. Acesta va fi necesar pentru înregistrarea dispozitivului ...
    • iT500 - Registering on the App

      iT500 : Înregistrarea pe aplicație (1 .8 .3 ) . Descriere : Termostatul iT500 poate fi controlat de pe aplicație de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dumneavoastră. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a ...
    • iT500 - Downloading Mobile App for iOS

      iT500 : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de descărcare și instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Apăsați pe pictograma 'Căutare' din partea ...