IT500 - Internet Connectivity

IT500 - Internet Connectivity

iT500: Conectivitate la Internet / Gestionare dispozitive(6.2.1).


Descriere: Dacă întâmpinați probleme în controlul termostatului de la aplicația de pe dispozitivul mobil sau dacă aplicația afișează ecranul "Gestionare dispozitive" la conectare, acest document va explica motivele și vă va ajuta să rezolvați problema.



Identificarea stării conexiunii:



Dacă când vă conectați la aplicația de pe dispozitivul mobil sau aplicația web vedeți unul dintre ecranele de mai sus, înseamnă că termostatul iT500 este în prezent într-o stare "Offline", ceea ce înseamnă că nu are conexiune la internet.


Pe ecranul "Gestionare dispozitive" din aplicația de pe dispozitivul mobil, această stare Offline este indicată printr-un punct gri în mijlocul cercului alb.


Iată câteva lucruri pe care le puteți verifica pentru a readuce dispozitivul online:


  1. Verificați dispozitivul Gateway:


În primul rând, vă rugăm să verificați dispozitivul Gateway. Gateway-ul este o cutie mică alb-negru cu o antenă și ar trebui să fie conectat la hub-ul sau routerul dvs. de internet. Acesta furnizează o conexiune pentru sistemul dvs. iT500 la internet.


Gateway-ul ar trebui să fie configurat așa cum este arătat mai jos în diagramă.


Asigurați-vă că Gateway-ul este conectat la routerul dvs. de internet / bandă largă folosind cablul Ethernet negru furnizat. Ridicați antena pentru a permite comunicarea cu termostatul iT500 și asigurați-vă că adaptorul de alimentare este conectat în siguranță. Atunci când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


  1. Dacă aveți o lumină roșie pe Gateway:


Asigurați-vă că ați utilizat portul corect pe router atunci când ați configurat Gateway-ul dvs. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dvs. de servicii de internet corespunzător pentru ca Gateway-ul să funcționeze corect.


Portul 1 : Clienți Sky.
Port 2 :   Clienți Sky Q  și NOW TV.         

            Port 3 :   Clienți BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.

    Notă:      S-ar putea să aveți nevoie și de porturile 80 și 2165 UDP deschise pe routerul dvs. de internet. Vă rugăm să consultați manualul de operare al routerelor sau să contactați furnizorul dvs. de servicii de internet pentru detalii privind setările porturilor TCP/UDP.


  1. Dacă nu aveți lumină pe Gateway :


Dacă nu observați deloc lumină pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute, apoi să-l reconectați.  Dacă nu se aprind niciun fel de lumini când reconectați, vă rugăm să verificați sursa de alimentare și, dacă aceasta funcționează, ar putea fi posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului să fi eșuat.


  1. Resetarea Gateway-ului :


Dacă aveți o lumină roșie pe gateway, sau atunci când conectați cablul de alimentare în gateway acesta clipește pentru câteva secunde și apoi nu se întâmplă nimic, vă rugăm să deconectați AMBELE cabluri de la gateway timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul gateway.



  1. Resetarea Termostatului :


Odată ce aveți o lumină verde pe gateway, scoateți rapid o baterie din termostat pentru câteva secunde și apoi reintroduceți-o pentru a reseta termostatul. Când reintroduceți bateria în termostat, veți vedea un icon de far pe ecranul termostatului pentru câteva secunde, urmat de un icon de glob (așa cum este arătat) pentru a indica faptul că termostatul are acum o conexiune la internet.



Stare Nouă de Conexiune :



Sperăm acum după ce ați urmat ghidurile de mai sus, veți avea un Termostat care afișează un Icon de Glob pe ecran, un Gateway care are o lumină verde și o aplicație sau aplicație web care arată ca imaginile de mai sus.



         _____
    • Related Articles

    • IT500 - Red Light on the Internet Gateway

      iT500 : Lumina roșie a Gateway-ului - Conexiunea la internet (7.2.6) . Dacă apare o lumină roșie în colțul gateway-ului iT500 înseamnă că dispozitivul tău nu are o conexiune la server. Primul lucru de încercat este să deconectezi AMBELE cabluri de la ...
    • iT500 - Downloading Mobile App for iOS

      iT500 : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de descărcare și instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Apăsați pe pictograma 'Căutare' din partea ...
    • IT500 - Firmware Update Failing

      iT500 : Actualizări Firmware (7.2.7) . Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări Firmware OTA (prin aer). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea afecta ...
    • IT500 - Firmware Updates

      iT500 : Actualizări de Firmware (6.5.1) . Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări de Firmware OTA (Over The Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea ...
    • IT500 - The app says my device is offline.

      iT500 : Aplicația arată că iT500-ul meu este 'offline’ (7.2.8) . Descriere : Dacă întâmpinați probleme în controlarea termostatului de pe aplicație de pe dispozitivul mobil sau aplicația afișează ecranul Manage Devices când vă conectați, atunci acest ...