IT500 - Red Light on the Internet Gateway

IT500 - Red Light on the Internet Gateway

 iT500 : Lumina roșie a Gateway-ului - Conexiunea la internet  (7.2.6) . 


Dacă apare o lumină roșie în colțul gateway-ului iT500 înseamnă că dispozitivul tău nu are o conexiune la server. Primul lucru de încercat este să deconectezi AMBELE cabluri de la gateway timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul.



Dacă  după resetarea gateway-ului tot mai apare o


lumină roșie în colț și întâmpini probleme în controlul termostatului din Aplicația sau aplicația afișează ecranul Manage Devices când te autentifici, atunci trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:


Identificarea conexiunii la internet

Dacă atunci când te autentifici în Aplicația de pe dispozitivul mobil sau în Aplicația Web vezi unul dintre ecranele de mai jos, înseamnă că termostatul iT500 este în prezent 'Offline', ceea ce înseamnă că nu are o conexiune la internet.



Pe ecranul 'Manage Devices' din aplicația de pe dispozitivul mobil această stare Offline este indicată printr-un punct gri în mijlocul cercului alb :



Iată câteva lucruri pe care le poți verifica pentru a-ți aduce dispozitivul înapoi Online. 


1. Verifică Dispozitivul Gateway. 


În primul rând, te rog verifică Dispozitivul Gateway. Gateway-ul este o cutie mică, de culoare negru cu alb, cu o antenă și ar trebui să fie conectat la routerul tău de internet. El oferă o conexiune pentru sistemul iT500 la internet.



Gateway-ul ar trebui să fie configurat ca în diagrama de mai jos:





Asigură-te că Gateway-ul este conectat la routerul de internet folosind Cablul Ethernet negru furnizat. Ridică Antena pentru a permite comunicarea cu termostatul iT500 și apoi asigură-te că adaptorul de alimentare este conectat în mod corect. Când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă lumina verde in colț.


 

         

  1. Dacă ai o Lumină Roșie pe Gateway Asigură-te că ai folosit portul corect de pe router atunci când ai setat Gateway-ul. Folosește următoarele porturi pentru furnizorul tău de servicii de internet corespunzător pentru ca Gateway-ul să funcționeze corect :


            Port 1 : Clientii Sky. 

Port 2 : Clientii Sky Q și NOW TV.

            Port 3 : Clientii BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.
Notă.

    :      Este posibil să fie necesar să aveți portul 80 și portul 2165 UDP deschise pe routerul dvs. de internet. Vă rugăm să consultați manualul de operare al routerului sau să contactați ISP-ul pentru detalii privind setările de port TCP/UDP.


  1. Dacă nu aveți lumină pe Gateway :


Dacă nu apare nicio lumina pe gateway, vă rugăm să deconectați cablul de alimentare pentru câteva minute și apoi să-l reconectați. Dacă nu există semne de lumină atunci când reconectați, vă rugăm să verificați sursa de alimentare și, dacă funcționează, este posibil ca adaptorul de alimentare al gateway-ului dvs. să fi eșuat.


  1. Resetarea Gateway-ului:


Dacă apare o lumina roșie pe gateway, sau daca atunci când conectați cablul de alimentare în gateway acesta clipește pentru câteva secunde și apoi nu se întâmplă nimic, vă rugăm să deconectați AMBELE cabluri de la gateway timp de zece minute pentru a reseta dispozitivul.



  1. Resetarea Termostatului dvs. :


De indata ce apare o lumina verde pe gateway, scoateți rapid o baterie din termostat pentru câteva secunde și apoi reintroduceți-o pentru a reseta termostatul. Când reintroduceți bateria în termostat veți observa un simbol de far care clipește pe ecranul termostatului pentru câteva secunde, urmat de o iconita de glob, pentru a indica că termostatul are acum o conexiune la internet.



Stare Nouă de Conexiune :



Dupa ce ati urmat pasii de mai sus, veți avea un termostat care afișează o Pictogramă Glob pe ecran, un Gateway care are o lumină verde și o aplicație mobile sau aplicație web care arată ca imaginile de mai sus.



                                                   ________________________



    • Related Articles

    • IT500 - Gateway Setup

      iT500 : Configurare Gateway (1.4.1) . Descriere: Gateway-ul oferă o conexiune pentru sistemul dvs. iT500 la internet. Permite controlul termostatului dvs. de la aplicația de pe telefonul mobil / tabletă sau PC. Fără acest dispozitiv conectat, ...
    • IT500 - Internet Connectivity

      iT500: Conectivitate la Internet / Gestionare dispozitive(6.2.1). Descriere: Dacă întâmpinați probleme în controlul termostatului de la aplicația de pe dispozitivul mobil sau dacă aplicația afișează ecranul "Gestionare dispozitive" la conectare, ...
    • IT500 - Blue Flashing Receiver Light

      iT500 : Receiver Lumina albastră intermitentă (7.2.2) O lumină albastră intermitentă este o indicație normală că termostatul iT500 solicită / cere căldură. Centrala ar trebui să funcționeze în timp ce această lumină clipește. Pentru detalii despre ...
    • IT500 - Ce este Gateway-ul si cum se configureaza ?

      iT500: Configurare Gateway (7.2.11) . Descriere : Gateway-ul oferă o conexiune la internet pentru sistemul iT500. Acesta permite controlul termostatului de la aplicația de pe telefonul mobil / tabletă sau PC. Fără acest dispozitiv conectat, sistemul ...
    • iT500 - Yellow / Orange Light on the Receiver - Failsafe Mode

      iT500 : Lumină galbenă pe Receptor - Mod de Siguranță (7.2.1) . Descriere : Când iT500 intră în Modul de Siguranță, lumina de sus de pe receptor va deveni portocalie (cum este prezentat mai jos). Receptorul intră în Modul de Siguranță pentru a-și ...