IT500 - Firmware Updates

IT500 - Firmware Updates

 iT500 : Actualizări de Firmware (6.5.1) . 


Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări de Firmware OTA (Over The Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea afecta sistemul tău, de exemplu actualizarea sistemului lor de operare iOS de la Apple.. 


În cele mai multe cazuri, vei primi o notificare că există o Actualizare de Firmware disponibilă pentru termostatul tău și vei fi rugat să îți muți dispozitivul mai aproape de gateway-ul tău și să continui. Deoarece acest proces depinde de viteza conexiunii tale la internet și de lățimea de bandă disponibilă, s-ar putea să fie necesare mai multe încercări pentru a finaliza cu succes actualizarea.. 


Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a ajuta Actualizarea de Firmware să se completeze fără erori.



  1. Montează un set de baterii alcaline noi la termostatul tău. Deoarece software-ul care este actualizat este crucial pentru funcționarea dispozitivului tău, dacă bateriile tale nu au suficientă putere rămasă pentru a permite finalizarea actualizării, aceasta nu va începe..



  1. Mute termostatul mai aproape de gateway-ul tău, dar nu mai aproape de 1 metru. Amplasarea termostatului prea aproape sau deasupra Gateway-ului poate provoca la fel de multe erori de comunicare ca și amplasarea prea departe..



  1. Dacă ai mai multe dispozitive care folosesc WiFi-ul routerului tău de internet, atunci, dacă este posibil, oprește dispozitivele sau WiFi-ul pentru acele dispozitive. Cu cât sunt mai multe dispozitive conectate la routerul tău, cu atât mai puțină bandă de internet este disponibilă pentru termostatul tău pentru a efectua actualizarea..


Dacă nu reușești să faci actualizarea să funcționeze, dar tot dorești să folosești aplicația pentru a-ți controla dispozitivul, pur și simplu dă clic pe termostatul tău în ecranul de Management al Dispozitivelor. Poți încerca actualizarea din nou la altă dată..


Actualizarea de Firmware Eșuează :


Dacă ai urmat sugestiile de mai sus, dar constați că Actualizarea ta de Firmware eșuează, atunci te rog verifică Gateway-ul tău. (Gateway-ul asigură o conexiune pentru sistemul tău iT500 la internet).


Gateway-ul ar trebui să fie configurat așa cum este arătat mai jos în diagramă. 


Asigură-te că Gateway-ul tău este conectat la Internetul / Routerul cu bandă largă folosind Cablul Ethernet negru furnizat. Ridică Antena pentru a permite comunicarea cu termostatul tău iT500 și apoi asigură-te că adaptorul de alimentare este conectat în siguranță. Atunci când toate cablurile sunt conectate, Gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


                    


Dacă aveți o lumină roșie pe gateway-ul dvs. :


Asigurați-vă că ați folosit portul corect de pe routerul dvs. atunci când ați configurat gateway-ul. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dvs. de servicii de internet corespunzător, pentru ca gateway-ul dvs. să funcționeze corect. 


Port 1 : Clienți Sky.
Port 2 : Clienții Sky Q și NOW TV.

           Port 3 : Clienți BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.


      Notă:  S-ar putea să aveți nevoie, de asemenea, de portul 80 și portul 2165 UDP deschis pe routerul dvs. de internet. Consultați manualul de operare al routerelor sau contactați-vă ISP-ul pentru detalii privind setările de port TCP/UDP.


                                      ______________________  
    • Related Articles

    • IT500 - Firmware Update Failing

      iT500 : Actualizări Firmware (7.2.7) . Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări Firmware OTA (prin aer). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea afecta ...
    • iT500 - Downloading Mobile App for iOS

      iT500 : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de descărcare și instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Apăsați pe pictograma 'Căutare' din partea ...
    • IT500 - The app says my device is offline.

      iT500 : Aplicația arată că iT500-ul meu este 'offline’ (7.2.8) . Descriere : Dacă întâmpinați probleme în controlarea termostatului de pe aplicație de pe dispozitivul mobil sau aplicația afișează ecranul Manage Devices când vă conectați, atunci acest ...
    • How do I register my device on the App ?

      iT500: Înregistrarea în aplicație (7.2.10) . Descriere : Termostatul iT500 poate fi controlat din aplicația de pe telefonul mobil, tabletă sau de pe site-ul web de pe PC-ul dvs.. În acest document vom analiza procedura de înregistrare a unui ...
    • IT500 - Internet Connectivity

      iT500: Conectivitate la Internet / Gestionare dispozitive(6.2.1). Descriere: Dacă întâmpinați probleme în controlul termostatului de la aplicația de pe dispozitivul mobil sau dacă aplicația afișează ecranul "Gestionare dispozitive" la conectare, ...