IT500 - Firmware Update Failing

IT500 - Firmware Update Failing

 iT500 : Actualizări Firmware (7.2.7) . 


Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări Firmware OTA (prin aer). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea afecta sistemul tău, de exemplu, actualizarea sistemului de operare iOS pentru telefoanele Apple.. 


În cele mai multe cazuri, vei primi o notificare că există o Actualizare Firmware disponibilă pentru termostatul tău și vei fi rugat să îți apropii dispozitivul de gateway-ul tău și să continui. Deoarece acest proces depinde de viteza conexiunii tale la internet și de lățimea de bandă disponibilă, s-ar putea să fie necesare mai multe încercări pentru a finaliza cu succes actualizarea.. 


Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a ajuta la finalizarea Actualizării Firmware fără erori..



  1. Montează un set nou de baterii alcaline la termostatul tău. Deoarece software-ul actualizat este crucial pentru funcționarea dispozitivului tău, dacă nu mai este suficientă energie în bateriile tale pentru a permite finalizarea actualizării, atunci aceasta nu va începe..



  1. Mută termostatul mai aproape de gateway, dar nu mai aproape de 1 metru. Plasarea termostatului prea aproape sau deasupra gateway-ului poate cauza la fel de multe erori de comunicare precum plasarea prea departe..



  1. Dacă ai mai multe dispozitive conectate la WiFi-ul router-ului tău de internet, atunci, dacă este posibil, oprește dispozitivele sau WiFi-ul către acele dispozitive. Cu cât sunt mai multe dispozitive conectate la routerul tău, cu atât mai puțină lățime de bandă de internet este disponibilă pentru termostatul tău pentru a efectua actualizarea..


Dacă nu reușești să faci actualizarea să funcționeze, dar totuși vrei să folosești aplicația pentru a controla dispozitivul tău, pur și simplu dă clic pe termostatul tău în ecranul de Management Dispozitive. Poți încerca actualizarea din nou la altă dată..


Actualizarea Firmware-ului Eșuează :


Dacă ai urmat sugestiile de mai sus, dar constați că Actualizarea Firmware-ului eșuează, atunci te rog verifică gateway-ul tău. (Gateway-ul furnizează o conexiune pentru sistemul tău iT500 la internet).


Gateway-ul ar trebui să fie configurat conform indicat în diagramă. 


Asigură-te că gateway-ul tău este conectat la Routerul tău de Internet / Broadband folosind Cablul Ethernet negru furnizat. Ridică antena pentru a permite comunicarea cu termostatul tău iT500 și apoi asigură-te că adaptorul de alimentare este conectat în mod sigur. Atunci când toate cablurile sunt conectate, gateway-ul ar trebui să aibă o lumină verde în colț.


                    


Dacă aveți un Lumină Roșie pe Gateway-ul dvs. :


Asigurați-vă că ați folosit portul corect pe routerul dvs. atunci când ați configurat Gateway-ul. Utilizați următoarele porturi pentru furnizorul dvs. de servicii de internet corespunzător în scopul ca Gateway-ul dvs. să funcționeze corect. 


Portul 1 : Clieni Sky.
Portul 2 : Clieni Sky Q și NOW TV.

            Portul 3 : Clieni BT, Vodafone, Virgin, TalkTalk și PlusNet.


      Notă:  S-ar putea să aveți nevoie, de asemenea, de portul 80 și de portul 2165 UDP deschis pe routerul dvs. de internet. Vă rugăm să consultați manualul de operare al routerelor sau să contactați furnizorul dvs. de servicii de internet pentru detalii privind setările de port TCP/UDP.


                                      ______________________  

    • Related Articles

    • IT500 - Firmware Updates

      iT500 : Actualizări de Firmware (6.5.1) . Descriere : Termostatul tău iT500 este capabil să primească Actualizări de Firmware OTA (Over The Air). Acestea sunt folosite pentru a menține software-ul actualizat cu modificările externe care ar putea ...
    • iT500 - Downloading Mobile App for iOS

      iT500 : Descărcare aplicație mobilă pentru iOS (1.8.2) . Procedura de descărcare și instalare : 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1. Localizați și deschideți 'App Store' pe telefonul dvs. mobil iOS. 2. Apăsați pe pictograma 'Căutare' din partea ...
    • iT500 - Pairing with the iT500RX Receiver

      iT500 : Cuplarea cu iT500RX (1.6.1) . Taste / Butonuri necesare: Roată Dentițată/ Setări Bifă/ Confirmare Înapoi/ Backup Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul tău iT500 și receptorul iT500RX. Dacă termostatul tău ...
    • iT500 - Pairing with the iT500RX Receiver

      iT500: Cuplarea cu iT500RX (2.1.1). Taste / Buton necesare: Setări Cog/ Confirmare Tick/ Înapoi Return/Backup Descriere : Cuplarea stabilește o legătură de comunicație între termostatul tău iT500 și receptorul iT500RX. Dacă termostatul tău nu ...
    • iT500 - Sincronizarea cu senzorul iT300

      iT500 : Sincronizarea cu Senzorul iT300 (2.2.1) . Taste / Butoane necesare: Rotita/Setari Bifa/Confirmare Inapoi/Meniu Descriere : Sincronizarea stabilește o legătură de comunicare între termostatul iT500 și Senzorul iT300. Dacă pe termostat nu apare ...