Procedura service

Care este procedura de service pentru produsele Salus Controls?

  1. Perioada de garantie este de 5 ani pentru majoritatea produselor Salus Controls, cu exceptia catorva produse (ex. Controlere pentru pompe) care beneficiaza de garantie de 2 ani. Verificati daca produsul dvs. se afla in perioada de garantie. Salus Controls nu repara produse aflate in afara perioadei de garantie (reparatia ar fi foarte costisitoare).
  1. Daca ati achizitionat produsul de la un distribuitor local, contactati distribuitorul pentru solutionarea problemei.
  1.  Este recomandat sa contactati distribuitorul inainte de a demonta produsul defect. In multe cazuri, problema se poate diagnostica sau remediata mai simplu daca produsul nu a fost inca demontat. In lipsa distribuitorului sau daca acesta nu cunoaste problema, contactati un reprezentant Salus Controls https://www.saluscontrols.ro/contact/ .
  1. Daca ati achizitionat produsul de la un magazine online, contactati Salus Controls pentru a primi coordonatele centrului de service.
  1.  Produsul defect trebuie sa fie insotit de documentul care face dovada achizitiei (factura, bon fiscal in original sau copie).


    • Related Articles

    • Care este durata de viata a receptorului?

      Durata de viata a receptorul este de aproximativ de 100.000 de cicluri.
    • Cum se fac legaturile la centrala?

      Pentru modul de incalzire, firele care provin din centrala termica pentru legarea termostatului, se racordeaza la bornele NO si COM. *se recomanda contactarea omului de service pentru verificarea tipului dvs de centrala.