What is Boiler Plus ?

What is Boiler Plus ?

Boiler Plus


Salus Controls salută noua inițiativă energetică introdusă de guvernul Regatului Unit, cunoscută sub numele de Boiler Plus. Credem că aceasta este o etapă legislativă importantă care va asigura că proprietarii primesc cel mai eficient și eficace sistem de încălzire intern pentru a economisi maxim de energie și costuri.


Ce este ?    

Partea din Regulamentele de Construcție care se ocupă de cazanele de încălzire centrală trece printr-o schimbare majoră de la introducerea cazanelor cu condensare în 2005. Schimbarea, cunoscută sub numele de Boiler Plus, vă afectează atunci când vechiul dvs. cazan este înlocuit sau când se instalează un cazan nou acolo unde nu exista anterior.

  1. Noua legislație care a intrat în vigoare în aprilie 2018.
  2. Valabil doar în Anglia. (Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord sunt excluse).
  3. Conceput pentru a îmbunătăți eficiența energetică în sistemele de încălzire internă.
  4. Se aplică tuturor sistemelor de încălzire centrală pe gaz noi și de înlocuire instalate din aprilie 2018.
  5. Poate influența alegerea corectă a controlului de încălzire Salus de instalat.



Prezentare generală :


Legislația a fost stabilită în octombrie 2017 de către Departamentul pentru Afaceri, Energie și Strategie Industrială al Guvernului Regatului Unit (BEIS) pentru implementare în aprilie 2018. Documentul privind Politica Boiler Plus descrie obiectivele lor:

“Standardele noi pe care le-am conturat în Documentul Politicii Boiler Plus îmbunătățesc modul în care mulți oameni folosesc energia în casele lor, oferindu-le o mai mare alegere, un control mai mare și economii tangibile la facturile lor de energie. Standardul minim de performanță pentru cazanele de gaz domestice din casele engleze va fi stabilit la 92% ErP.

Standardul va face, de asemenea, temporizatoarele și termostatele de cameră o cerință explicită pentru toate sistemele de gaz și petrol, eliminând orice îndoială cu privire la necesitatea de a oferi consumatorilor puterea de a obține cea mai mare confort în casă.

Atunci când este instalat un cazan de combinație pe gaz, va fi necesară o măsură suplimentară de eficiență energetică.

Această cerință este flexibilă pentru a permite o alegere potrivită care să reflecte natura diversă a stocului de locuințe și nevoile gospodăriei. Tehnologiile de economisire a energiei care pot fi utilizate pentru a fi conforme sunt:”


  1. Sisteme de recuperare a căldurii din gazele de ardere
  2. Compensarea meteorologică
  3. Compensarea încărcăturii
  4. Controale inteligente care prezintă funcții de automatizare și optimizare.


Cele Patru Opțiuni de Economisire a Energiei


Recuperare căldura gazelor de ardere :

Recuperarea căldurii gazelor de ardere (FGHR) este un dispozitiv eficient din punct de vedere energetic care reciclează căldura din gazele de ardere care ar trece în mod normal prin cos și o folosește pentru a preîncălzi apa caldă din robinetele dvs..


Compensație meteo :

Compensația meteo este o funcție de control care comunică între generatorul de căldură (centrală termică / pompă de căldură) și un senzor de temperatură exterior. Interacționează inteligent cu centrala termică pentru a reduce temperatura de curgere în funcție de vremea de afară, ducând la economii de combustibil care cresc eficiența fără a compromite confortul utilizatorului.


Compensație de încărcare:

Compensația de încărcare funcționează măsurând răspunsul sistemului de încălzire și controlând temperatura de curgere în funcție de încărcarea necesară. Când centrala termică începe să funcționeze, creșterea temperaturii de retur este măsurată, dând o indicație a încărcării necesare, iar centrala variază temperatura de curgere în consecință. Schimbările în temperatura de retur sunt apoi monitorizate și temperatura de curgere este ajustată corespunzător. Acest lucru poate reduce consumul de combustibil.


Controale inteligente : (Cu funcții de automatizare și optimizare)

Un control inteligent poate porni sau opri încălzirea dvs. în mod remote, de exemplu, folosind o aplicație de pe telefonul dvs., astfel încât să puteți porni încălzirea când vă întoarceți de la un weekend departe, sau să o opriți când ieșiți neașteptat.

Automatizarea este o funcție de control care ajustează automat setările de timp și temperatură, pe baza detectării ocupării, geolocației și/sau datelor stocate din ajustările utilizatorului de-a lungul timpului. Optimizarea este o funcție de control care începe operația centralei termice la momentul optim pentru a atinge temperatura setată la începutul perioadei de ocupare.

Controalele inteligente vă pot arăta, de asemenea, consumul dvs. de energie și au alte caracteristici precum compensația de încărcare care vă pot ajuta să respectați Boiler Plus.


Produse Boiler Plus Salus :

Gama noastră Boiler Plus oferă termostate cu compensare de încărcare încorporată și o gamă de termostate conectate la Internet cu optimizare și automatizare.

Pentru a vedea gama noastră Boiler Plus, vă rugăm să vizitați Secțiunea de Produse de pe site-ul nostru principal www.salus-controls.com 

    • Related Articles

    • What is OpenTherm ?

      Ce este OpenTherm? OpenTherm este un sistem de comunicare punct-la-punct și conectează cazanele centrale de încălzire pe gaz (condensare) cu termostatele de cameră. "Protocolul" OpenTherm stabilește regulile privind modul în care cazanul și ...
    • What is TPI ?

      TPI - (Timp Proportional și Integral) Controlerele moderne sunt proiectate pentru a vă asigura cea mai bună eficiență energetică posibilă din sistemul dvs. de încălzire. TPI este o funcție de algoritm în termostatul camerei dvs. care se asigură că ...